2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 183 پست
نیومدن وسط جمع س.ک.س کنن که مگه یه بوس و بغل چیه الان ملت تو خیابون لب میرن چرا دلتون انقد. تیرس

عزیزم دلم تیره نیست ولی حرمت و حیا کجا رفته .بعد هم جلوی یه دختر مجرد .میتونن عشقبازی رو تو خلوت خودشون انجام بدن

چرا جو خونه مادرشوهرت اینجوریه؟سبزی آوردن اونجا پاک کنن؟تو چرا زانوی شوهرت خوابیدی؟سنگین رنگین بلند ...

من از سبزی پاک کردن دسته جمعی خوشم نمیاد. 

میشینم هفت کیلو سبزی را خودم تنها پاک میکنم. 

یعنی چی که آدم بره خونه مردم!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دلیل بیارین ک بخاطرش بخوام دروغ بگم به مرگ عزیزم دروغ نیست آره حق دارین خودمم سخته برام هضمش ولی ...

همینکه میگی گرفته خاله بدبختو شوهرش زده یعنی داری جفنگیات مغزتو برامون انشا می‌کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اتفاقا خوشحال باش ناراحتی نداره هر چند باورم نشد حقیقتا

اون حس مزخرف دعوا داره اذیتم میکنه ترس داد و بیداد ها مونده روم واقعا نمیدونم چه حسی باید داشته باشم 

من از سبزی پاک کردن دسته جمعی خوشم نمیاد. میشینم هفت کیلو سبزی را خودم تنها پاک میکنم. یعنی چی که آد ...

حداقل بمونه خونه خودش یکی بیاد کمکش

نه اینکه آت اشعالارو ببره خونه مردم

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا مراقب هم نیستین 

فکر میکنم سنتون خیلی کمه 

یکم مراعات کنین نمیشه آدمای اطراف شما رو سانسور کنن که یجا هم گفتین مادرشوعرتون شما رو در حال معاشقه دیده پس باید قبول کنین زوج رو مخی هستین