2777
2789
عنوان

تو عقد محضری چ جوری بله گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 65 پست
میشه دومین متن و معنی کنی پناه چی میگه این وسط😂😂😂

در پناه عشق😂

عشق پشت و پناهت باشع🤣

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایه ما گف با اجازه بزرگترا مخصوصا مادر شوهر عزیزم بلهاخه خودشیرین هنو شوهرت نشده چطوری با اجازه م ...

منو نخندونیننن😂😂😂😂

بچم چنان لگدی میزنههه 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

همسایه ما گف با اجازه بزرگترا مخصوصا مادر شوهر عزیزم بلهاخه خودشیرین هنو شوهرت نشده چطوری با اجازه م ...

😃😃😃بی مغز فقط خودش 🤣🤣🤣🤣

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

اوووقم گرف فک کن چندین سال خانوادش زحمتشو بکشن بعد بگه با اجازه ی مادرشوهرم😂😂😂

اینم خوبه بگو

برای یک عمر شادی و خوشبختی کنار توبا اجازه بزرگترها بلهههههه😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

عزیزممم تنش سلامت

مرسی زیبا💗🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😃😃😃بی مغز فقط خودش 🤣🤣🤣🤣

ب عشق مادر شوهر دوبار عروسی گرف حتی

گف اولی زیاد از لباسم راضی نبودم

ادایی ک میگن ینی همین 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
اوووقم گرف فک کن چندین سال خانوادش زحمتشو بکشن بعد بگه با اجازه ی مادرشوهرم😂😂😂

خوبه هنو نگرفته بودنش تازه