2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 449 پست
دخترا من میخوام واسه تولد دخترداداشم یه کادو خوب بخرم.ولی واقعا نمیدونم‌چی باشه.آخه همه چیز خداروشکر ...

خداروشکر عزیزم 

💘🍓💘🍓مبارک باشه عزیزدلم انشالله که سلامت و شاد باشه همیشه 💘💘🍓🍓🍓🥳🥳🥳🥳🥳💘💘

یه عروسک با تم زمستونی بخر یا خرس شکمو یا از این عروسکا که دختر کوچولون لباسشون پشمی و مخملیه 

یا اینکه اگه کلاه و شال دوسداره پشمی بخر از اینا که دست میزنی انگار بهشته 

یا پوتین های قرمز یه کوچولو پاشنه دارن 😂😍💖

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا تو سن معمولا عاشق لاک وگل سرواکسورین ببین به چی بیشترعلاقه داره خواهرزاده منم عاشق اینه موهاش ...

سلام...مرسی عزیزم...اره ،دخترخودمم ب لاک و اینا علاقه داره.

لوازم‌تحریر فانتزی یم‌ایده خوبیه.فدات🌹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وای خداروشکر بخیر گذشت تصورشم ترسناکه😵من باشم همونجا سکته میکنم اونم با بچه🤯

مرسییییییییی نازنینم 

اره منم خیلی میترسم بخدا اون لحظه هم اگه خودم تنها بودم راحت سکته میزدم ولی بچه ها بودن همش مکالمه درونی میکردم که قوی باش نترس آروم و.. 

فکر کن باهاش چشم تو چشم شدم 😂😂😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خداروشکر عزیزم 💘🍓💘🍓مبارک باشه عزیزدلم انشالله که سلامت و شاد باشه همیشه 💘💘🍓🍓🍓🥳🥳🥳🥳🥳💘💘 ...

مرسی گلم...

فدات ساحلی پیشنهادای خوبی  دادی،خوشم‌اومد فداتتت..

ساحل شمام اگه دوس داشتی آقایون رو بزار رویت کنیم 😀😀😀😀فدات عزیز دلم ساعت میزاریم دوستان باشن فعلا ...

فسقلیا رو هنوز از حامد نپرسیدم 

اما خودشو چشم بزار ببینم کدوم رخ عقاب رو راضیه نشون بدم 

بعد می‌فرستم خصوصیاتون 😂😂😂

اینجا میترسم شناسایی شم بقول ازگل تمام تمام 

عه چرا قطره آهن ساحل بهش میدم میگه باز بدع بخورم خیلی خوشمزه اس قطره آهن 😀😀😀گفتم دیگه ندم بهش ب ه ...

اره همونه رنگ گرفته دندوناش قطره آهن کلا رنگ به جا می‌زاره 

با رطوبت دهن واکنش میده 

نه اینبار حتما ببر نزدیک حلق و بعدش یه کوچولو آب بده بخوره 

بعد اینکه فکر کنم یه خمیر دندون یا ماده پزشکی هست که رنگ آهن رو از روی دندون کمرنگ می‌کنه 

از خواهر شوهرم میپرسم بهت میگم اگه بگه ضرر نداره 

فسقلیا رو هنوز از حامد نپرسیدم اما خودشو چشم بزار ببینم کدوم رخ عقاب رو راضیه نشون بدم بعد می‌فرستم ...

😂😂😂بخدا ساحلی...

منو تو ،بیشتر واقعیت زندگیمون توی سایت گفتیم

از اسم خودمون تا شوهرامون

تعداد فرزندان و سنشون🤣🤣🤣🤣

دیگه عکسه شناسایی شه، واویلاااست

😂😂😂عزیزممم رادوین شیطووون

بخدا ازگل 

حتی حامد هم فهمیده 

همینجوری نشسته یهو به یه جایی خیره ست میگم چیه 

میگه رادوینو چکار کنیم 🤔😵‍💫

نصف شبا بیدار میشم انگار یکی بهم میگه برو یه سر بزن میرم میبینم یا خودشو انداخته روش یا یه دستشو  گذاشته روی گردنش یا چنگ زده 

یا پتو رو انقد پا زده این افتاده اون ته مها

..

بعد وقتی گریه می‌کنه ببینه رادین گریه نمیکنه کاش ببینی بخدا چطوری نگاش می‌کنه و جیغ میزنه اگه زبون داشت می‌گفت توام گریه کن چیه همش من گریه کنم 🤦🏻‍♀️

مرسییییییییی نازنینم اره منم خیلی میترسم بخدا اون لحظه هم اگه خودم تنها بودم راحت سکته میزدم ولی بچه ...

من این موقع ها کلی دعا میخونم یعنی هرچی به ذهنم برسه میگم نصف ازاین نصف ازیکی دیگه😂

تند تند قول میدم که ادم خوبی شم توبه میکنم کلا هرچی به ذهنم برسه میگم که ازاون شرایط نجات پیدا کنم 😂

سراین اخلاقم یه سال فکنم یه ماه تموم مجبور شدم روزه بشم تا تکی به توک میفتت میگفتم خدایا انقد روز روزه میشم فقط حل شه 

کار از این چیزا گذشته 😶یکبار بالا رفته بود زده بود لیوان های خوشکلم شکسته بود خودشم جیغ میزد 😂😂� ...

😂😂😂🫠ماشاالله بهش 

[QUOTE=364529342] عزیزدلی ♥️ 💕 😍 خاله مهربونشون اره عزیزم پسرن دوقلورادین و رادوین رادین خوابالو و ...

با کمال میل 

فقط یهویی زنگ نزنی بگی یکی ساعت و دقیقه نمی‌شناسه همیشه در حال آژیر کشیدنه 

یا اصلا سیر نمیشه مگه می‌خوابه 

ای جوون 😍خاله فداشون دوقلو عشقه💞بچگیام همش به مامانم میگفتم باید دوتا ابجی دوقلو برام بیاری 😂الان ...

خدا نکنه عزیزدلم انشالله که عزیزانت سلامت باشن ✨ 🫀 ✨ 🫀 

ای جان 💘🧿💘🧿💘پس کارتوام با من زیاد فرقی نداره زهرا هم هلن و فسقلی تو راهیش رو با فاصله یکسال قراره بغل بگیره 

تنت سلامت