2777
2789
عنوان

تو عقد محضری چ جوری بله گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 65 پست

دختر عموم بله گفتنش چند دقیقه طول کشید

از هزار نفر اجازه گرفت😂😂😂

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مثنوی میخوای بخونی؟

یه حرکاتی بکن که ۵ سال دیگم بتونی فیلمتو نگاه کنی حالت بهم نخوره 

من و همسرم بله خالی گفتیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی اینه نامزدم زیادی طنزه میترسم بگم خندش بگیره ابرومون بره🤣🤣🤣

شوهر منم موقع بله گفتنم خندش گرفت

منم خندیدم مجلس رفت رو هوا😂🥴

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

با اجازه پدر مادرم و به امید خوشبختی بله

با اجازه پدر مادرم درپناه عشق بله 

به امید عشق بله 

بله 

بله

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
جدی😂

آره همین و بگو بره 

پر حرفی نکن زشته🤣🤣

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

با اجازه پدر و مادرمبه امید با عشق بله کوتاهش اینهجون واقعا قشنگه فکرشو بکن تا وقتی پیر بشی عاشق طرف ...

به نظرم خیلی تو چشم میشی اونوقت 

پیش خودت دعا کن که هرروز عشقتون بیشتر و بیشتر بشه که سر عقد من این دعا رو کردم و الان واقعا همینطوره 

ولی خیلی تو چشم دیگران نکن عشق و این حرفا رو مخصوصا که تو عقد معمولا همه بزرگن جوون و اینکه تازه عشق و عاشقی با شور و هیجان داشته باشن نیستن که بتونن درکت کنن 

دختر عموم بله گفتنش چند دقیقه طول کشیداز هزار نفر اجازه گرفت😂😂😂

همسایه ما گف با اجازه بزرگترا مخصوصا مادر شوهر عزیزم بله

اخه خودشیرین هنو شوهرت نشده چطوری با اجازه مادرشوهرت میخای شوهر کنی 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
این دیگه زیادی طنزه😂

خواب رفتیم تا بله 

و گفتن عقل نداشت دیگه😂😂😂😂