2777
2789
عنوان

همسرم آدم خوبیه ولی من خیلی خود حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 42 پست

شمافک میکنم دچارنشخوارکننده ذهنی هستی

واینکه مردم ازدستت راضی باشن برات مهمهوهرکاری میکنی همه ازت راضی باشن چون باهمه خوبی انتظارت ازبقیه ام اینه کلابه شماتوجه کنن وبلاهات خوب باشن بنظرمن عزت نفست یه کوچولواومره پایین بیشتربه خودت اهمیت بده اینجوری خودتوسطح بالاترمیدونی ودیگه ناراحت نمیشه ازرفتارای دیگران

من خودم جزوکادردرمانم خیلی مثل شمادیدم

آفرین که فهمیدی اشکال کار کجاس ، حتما سعی کن درست کنی اخلاقت رو چون صبر همسرت تا یه حدی هست ، از یه جایی به بعد دیگه به ناراحتیت انقدر اهمیت نمیده . به جز این ممکنه کم کم اخلاق شما روی اون هم اثر بذاره و اونم مثل شما حساس و بهونه گیر بشه درباره خانوادت . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای بابا آدم باید هیچی واسش مهم نباشه خودم پشیمون شدم از حرفام خودمو خیلی کوچیک کردم پیش نامزدم

عزیزم ما پدرومادرای سختگیر داشتیم

من اگه فحش میدادم مامانم تنبیه میکرد

بخاطر همین خیلی بددد میدونم فحاشی رو

ولی اینجا گفتن چیزی نیست و اشتباه کردی رابطه رو کات کردی

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

خواهش میکنم دقیقا خودمم متوجه شدم اخلاقم بده ولی دست خودم نیس یهو بد رفتار میکنم

چرا عزیزم دست خود آدمه بهانه آوردن راحته من تونامزدی خیلی اخلاقای بچه گونه داشتم گذاشتم کنار، سعی کن نسبت به سنت رفتار کنی تادیگران هم بهت احترام بزارن من ۱۰ساله ازدواج کردم تاحالا نشده به همسرم درمورد خانوادش شکایت کنم پس خودم این وسط چیم میتونم مدیریت کنم بعدم همه مردا بدشون میاد ازاین حرفای خاله زنک واینکه چه اهمیتی داره که خواهرشوهرت جواب پیامو نمیده خوب نده  من باشم دیگه خیلی پیام نمیدم جزمواقع ضروری مثلایکی ازخواهرشوهرام زنگ نمیزنه منم زنگ نمیزنم اصلا هم به همسرم نمیگم وقتیم میبینمش با احترام باهاش احوالپرسی میکنم

اگه رفتارتوعوض نکنی همسرت ازت فاصله می‌گیره دیگه خوددانی   

شوهرت چقدر عاقل و بالغه دم همچین مردایی گرررررررم

ولی خب قبلش بحث کردیم گفت خونوادم مگه چیکارت کردن همش پشت سرشون میگی و..ولی خودم پشیمون شدم از حرفام خودمو خیلی کوچیک کردم

منم اینجوری بودم خودم خیلی چیزا رو رعایت میکردم در قبال دیگران و فکر میکردم اونا هم باید رعایت کنند . ولی خب موضوع اینه که رعایت کردن از نظر آدم های مختلف،یکجور نیست .‌بغد از ی مدت دیگه پذیرفتم که اگه من مدل رعایت کردنم اینه، خب یکی دیگه یکجور دیگه هست ،حالا شاید هم بعضیا بلد نیستن واقعا چکار کنند و یا ممکنه بلد هم باشند ها ولی نمی‌خوان.در هر صورت وقتی بپذیری دیگه خود آدم کمتر اذیت میشه . مثلا من اگه کسی برام کادو بگیره که شهر دوره و بده یکی دیگه که داره میاد اینجا بم بده رسم و شرط ادب می‌دونم که زنگ بزنم از فرستنده تشکر کنم. ولی خیلی وقتا شده کادو گرفتم به همون آدم فرستادم ولی زنگ نزده تشکر . اولش ناراحت شدم ولی دیگه پذیرفتم آدمها با هم فرق دارن خیلی هم فرق دارن .‌پس بهتره ناراحت نشم چون فقط خودم آزار میبینم 

ماهترین من چند بار تاپیکاتو دیدم 

توقعتو از خانواده همسرت بیار پایین اونا که گناه نکردن عروس حساس گیرشون اومده 

درضمن یه روز خدایی نکرده زندگیتو به خاطر بهانه گیری های الکی خراب میکنی

خیلی ببخشید ولی غر زدن خیلی بده منم وقتی میریم خونه پدرم همسرم همش انتظار من پیش اون بشینم به اون ت ...

یعنی شوهرتون انتظار داره تو بهش توجه کنی؟

خب عزیزم اگه اینجوره هرازگاهی توجه کن میوه پوست بکن براش دستاشو بگیر و..

منم اینجوری بودم خودم خیلی چیزا رو رعایت میکردم در قبال دیگران و فکر میکردم اونا هم باید رعایت کنند ...

ادم تووقتایی اززندگی عزت نقس پایین میادنکته اصلیش همینه وقتی ادم برای خودش تلاش کنه خودشوبالابکشه دیگه سطحشوبالاترمیدونه واگرکسی بهش احترام نزاره دیگه براش مهم نیس

ادم تووقتایی اززندگی عزت نقس پایین میادنکته اصلیش همینه وقتی ادم برای خودش تلاش کنه خودشوبالابکشه دی ...

دقیقا عزیزم.‌دیگه آدم ناراحت نمیشه میگه هرجوری بودن  نشونه و بازتابی از شخصیت خودشون هست ،

عزیزم ما پدرومادرای سختگیر داشتیممن اگه فحش میدادم مامانم تنبیه میکردبخاطر همین خیلی بددد میدونم فحا ...

فوش بد باشه کار خوبی کردی ولی فوش بد نباشه کات نمیکردی 

دوست بودین؟