2777
2789
عنوان

همسرم آدم خوبیه ولی من خیلی خود حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 42 پست

یاد بگیر از کسی توقع نداشته باشی  نه داماد مثل پسره نه عروس مثل دختره نه خواهرشوهر مثل خواهر  هرچقدرم خوب باشن انقدر هم ریز نشودتو رفتار دیگران زن بچه دار گاهی حوصله خودشم نداره چه برسه بخواد تایپ کنه وهر لحظه جواب بده

فوش بد باشه کار خوبی کردی ولی فوش بد نباشه کات نمیکردی دوست بودین؟

آره دوست 

گفتن همه مردا موقع عصبانیت فحاشی میکنن و عادیه

ما حدود ۱ سال باهم بودیم

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم دست خود آدمه بهانه آوردن راحته من تونامزدی خیلی اخلاقای بچه گونه داشتم گذاشتم کنار، سعی کن ...

اره کاملا درسته پس اگه با هرکی مشکل داشتم با خودش صحبت کنم ب همسرم اصلا نگم؟

ماهترین من چند بار تاپیکاتو دیدم توقعتو از خانواده همسرت بیار پایین اونا که گناه نکردن عروس حساس گیر ...

اره خودمم اذیت میشم ولی میخوام دیگه اینجور نباشم

ولی عزیزم تو بگو جای من باشی چیکارمیکنی مادرشوهرم وقتی میبینه نامزدم باهام شوخی میکنه بهم یجوری نگاه میکنه انگاری چندشش میشه یا مثلا حرف زدنی همش ب نامزدم نگاه میکنه اصلا با من حرف نمیزنن خیلی کم حرف میزنن

اره کاملا درسته پس اگه با هرکی مشکل داشتم با خودش صحبت کنم ب همسرم اصلا نگم؟

بله چون هرکسی مسئول رفتار خودشه مثلا مادرشما کاری بکنه باید بیان ازشما سوال کنن؟بعدم گفتم که نمیخواد به خواهرشوهرت بگی چرا جوابمو نمیدی و خودتو کوچیک کنی کلا هرکسی هرطوری باهات رفتار کرد توهم همون رفتارو داشته باش تونمیتونی دیگرانو مجبور کنی به چیزی که خودت دوست داری شاید اصلا وقتشو نداره یا حتی دوست نداره شما هم پیام نده مگه کشته مرده ی پیام اونی 

با این رفتارت به همسرت نشون میدی که من چقدر بدبخت وحقیر وبیکارم که منتظر پیام خواهرتم سعی کن مطالعه داشته باشی  

اره خودمم اذیت میشم ولی میخوام دیگه اینجور نباشمولی عزیزم تو بگو جای من باشی چیکارمیکنی مادرشوهرم وق ...

به نظر من با یه مشاور صحبت کنی خیلی بهتره 

اونا علمشو دارن بهترین راهکار بهتون میدن 

فقط خودت هم کمک خودت کن توقعات الکیتو بیار پایین چون یه مدت که بگذره دیگه هیشکی تره هم برات خورد نمیکنه حتی همسرت

یعنی شوهرتون انتظار داره تو بهش توجه کنی؟خب عزیزم اگه اینجوره هرازگاهی توجه کن میوه پوست بکن براش دس ...

عزیزم من خانواده م شهرستانن .چند ماه یکبار میرم دیدنشون .انتظار دارم وقتمو با اونا بگذرونم ولی همسرم گند میزنه به حالم .

در کل منظورم اینه شما نباید به خاطر رفتار دیگران همسرتون رو سرزنش در کل خیلی عادت بدی هست 

اره خودمم اذیت میشم ولی میخوام دیگه اینجور نباشمولی عزیزم تو بگو جای من باشی چیکارمیکنی مادرشوهرم وق ...

به نظر من با یه مشاور صحبت کنی خیلی بهتره 

اونا علمشو دارن بهترین راهکار بهتون میدن 

فقط خودت هم کمک خودت کن توقعات الکیتو بیار پایین چون یه مدت که بگذره دیگه هیشکی تره هم برات خورد نمیکنه حتی همسرت

هفته ای ۳بار رفتن اونجا خیلی زیاده هفته ای یبار برو مهمون باش 

زیاد بری حرف و حدیث زیاد پیش میاد دلخوری میشه 

زودتر عروسی کنین 

اینم بگم ب نظرم اینم نیس ک همش بگی من اخلاقم بده حساسم فلان 

هر کی جای تو باشه ناراحت میشه خب 

فقط نحوه مطرح کردنت اشکال داره همین 

مثلا این رفتار خواهر شوهر ک دیدی دیگه هیچوقت جواب پیامشو نده اصلا هم گله نکن 

زود زود هم نرو خونه مادرش ک اخم و تخم ننه شو ببینی بگو کل هفته با مادرت باش هفته ای یبار باهم بیا بریم بیرون دور دور هفته ای یبار هم بیام خونتون 

اون موفع هم ک من هستم خونتون توقع دارم تمام تمرکزت رو من باشه هی مادرت رو پیش من ماساژ فلان نده ک من حساسیتم بیشتر بشه 

کل هفته هر جور دوس داری کنار مادرت باش