2777
2789

نمیدونم چرا اینجور شدم خیلیی حساسم خیلیی زود ناراحت میشم 

وسواسم ب هر چیزی زیاااد فکرمیکنم در کل خودمو اذیت میکنم توروخدا هرکی میدونه چجوری:خودمو برطرف کنم 

امروز خودمو خیلی بد خراب کردم پیش نامزدم پشت سر مامانش و ابجیش بهش گفتم گفتم آبجی تو وقتی من بهش پیام میفرستم اونم جواب میده ولی بعدش پیام میدم جواب آخرین پیام هامو نمیده گفت بچه اذیتش میکنه کلا اخلاقش همونه با منم اینجوره گقت از هیچچکس انتظار نداشته باش توهم با خودشون مثل خودش باش بهم گفت گفتم باشه منم دیدم ابجیت بهم پیام داد سین میزنم جواب نمیدم همون کاری ک خودش میکنه گفت باشه عزیزم اصلا بلاک کن من مشکلی ندارم.

گفتم من همش به ابجیت میگم آبجی صداش میکنم ولی نشده ی بار بهم بگه آبجی گفت بیخیال گفتم دیگه نمیگم گفت خواهرم اصلا براش مهم نیس این چیزا توهم نگو

خودممم میفهمم خیلی حساسم چیکار کنم اخلاقم درست شه😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اخلاقت عین بچه هست که بچه های دیگه اذیتش میکنن میره به مامانش شکایتشونو میکنه

خواهش میکنم دقیقا خودمم متوجه شدم اخلاقم بده ولی دست خودم نیس یهو بد رفتار میکنم 

منم اینطوریم 

سر فحاشی رابطمو بهم زدم

اینجا میگن نه حساسی نباید اینکارو میکردی

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

منم اینطوریم سر فحاشی رابطمو بهم زدماینجا میگن نه حساسی نباید اینکارو میکردی

ای بابا آدم باید هیچی واسش مهم نباشه خودم پشیمون شدم از حرفام خودمو خیلی کوچیک کردم پیش نامزدم

خواهش میکنم دقیقا خودمم متوجه شدم اخلاقم بده ولی دست خودم نیس یهو بد رفتار میکنم

خیلی ببخشید ولی غر زدن خیلی بده منم  وقتی میریم خونه پدرم همسرم همش انتظار من پیش اون بشینم به اون توجه کنم وغر میزنه به جونم خیلی از این اخلاقش خستم