2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4149 بازدید | 298 پست
ولی دوست شدن با این چرا

بعدا دمارش رو درمیارن اگه واقعی باشه 

یه پسری سعی کرده بود باهاشون رابطه بگیره 

اولش باهاش خوب بودن خبرا رو بهش میدادن 

بعدش که شخص وابسته شون شد شروع میکنن اذیت و ازار 

و همش کارای غیر طبیعی میخوان ازش مثلا یبار مجبورش کرده بودن دستشویی کنه و بپاشه به همه در و دیوار و ازین کارای چندش و الان در به در طرف دنبال دعا نویس قویه که نجاتش بدن پیدا نمیکنه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
منم بخدا ی دوست جن داشته باشم میفرستمش برام پول بیاره 😂🤣🤣🤣🤣😂😂

فکرشو بکن😍🤌

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا دمارش رو درمیارن اگه واقعی باشه یه پسری سعی کرده بود باهاشون رابطه بگیره اولش باهاش خوب بودن خب ...

وااای نه جنِ کثیف دوس ندارم🤢

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
چیا میبینی یعنی اصلا چجور اومدن

حضورش رو متوجه ام

صدای پا روی فرش خیلی میاد و صدای بهم خوردن وسایلم 

بهم عادت کردیم چند بار نزدیک بود از پله ها بیفتم مطمعنم که اون نجاتم داد ولی وقتی کسی دیگه میاد بشدت اذیت میشه تو اتاقم یا وسایلش گم‌میشه سردرد میگیره حالش بد میشه و...

منم بخدا ی دوست جن داشته باشم میفرستمش برام پول بیاره 😂🤣🤣🤣🤣😂😂

اصلا پول واسه کسی نمیارن تازه  خودشون علاقه به طلا دارن و اکثر این گنج ها که موکل دارن اونا نمیذارن دست آدم بهشون برسه یه نفر بود دنبال گنج و دعا نویس پیدا کرده بود موکل دار واقعی می‌گفت تا کومله طلسم رو باطل میکرد خودش نمیذاشت دست کسی برسه و هی گمراه میکرد 

وااای نه جنِ کثیف دوس ندارم🤢

اکثرا همین هستن من یه چیزایی شنیدم ازشون چون یه مدت خیلی مطالعه و تحقیق میکردم 

اونایی که خوبن و مسلمان اصلا کاری به آدم ندارن و نهی شده براشون اینا ک ارتباط میگیرن جن کافر هستن 

اکثرا همین هستن من یه چیزایی شنیدم ازشون چون یه مدت خیلی مطالعه و تحقیق میکردم اونایی که خوبن و مسلم ...

اخه یکی بود میگفت آیه ۲۹تا ۳۱سوره احقاف هر شب ۱٠۵بار بخونی جن میاد و میشه ارتباط گرفت پس ابن چه مدلشه

تو نت نوشته معنی این چند آیه رو بخون میگه ای شنونده اجابت بکن و اینا

خب اونا زمان قرآن خوندن پیامبر صایزالله علیه و آله و سلم حاضر شدن برای گوش دادن به آیات 

تو نت نوشته معنی این چند آیه رو بخون میگه ای شنونده اجابت بکن و اینا

ولی جایی ننوشته ک شما بخونی پیش شماهم بیان من پیدا نکردم تازه حالا بیان چه فایده ؟ 

اونایی که موکل میگیرن کلی اعمال سخت و شیطانی انجام میدن که جن اونم از نوع شیاطین میاد در خدمت شون چندین چله میگیرن 

آره اصلا جن خورده😂😂😂😂

جن کجا بود بابا

طبق دینم جن با انسان ها جدا ان

از نظر من که اصلا وجود نداره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉