2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4146 بازدید | 298 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه، آشنایی باهاشون😂😂

نه آشنا نیستم ولی طنز جالبی بود. 😂

من فقط یبار برای گم شدن حیوون خونگیم ک خیلی بی تاب بودم  رفتم پیش یه نفر بهش میگفتن شیخ حسین رفتم دیدم یه مرد گنده سیبیلویی نشسته اونجا بقیه صورتشم سه تیغ کرده بود و به تنها چیزی که شباهت نداشت شیخ بود . و کلاه بردار از آب درومد ک البته واضح بود 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
کاملا درسته متاسفانه منم خیلی خودخوری میکنم

خود خوری انرژیمون کامل خالی میکنه که هیچ حتی منفی میکنه مثل دمای منفی زیر صفر ماهم همینیم متاسفانه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره مطمئنم تاثیر زیادی داره من مرتب گوش ندادم در عرض دوسه روز زیر پرچم حالت نبض دار میزد اونم دائم

مثلا اگه موهای  بلند میخوای یه عکس از موی بلند دانلود کن نگاش کن همزمان تمرکز کن خودتو تو اون حالتی ک میخوای ببین ولی پافشاری نکن بعد رهاش کن 

من قبلش اصلا فک نمیکردم اثر کنه وقتی دیدم دیگه ولش مردم چون فهمیدم هروقتم بخوام. میتونم تغییرش بدم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مثلا اگه موهای بلند میخوای یه عکس از موی بلند دانلود کن نگاش کن همزمان تمرکز کن خودتو تو اون حالتی ...

این قضیه واسه شوهرمم جواب میده؟مثلا مم بخام خیلی عاشقم بشه دوسم داشته باشه یا بخام قیافم جذاب بشه و هی تصور بکنن آیا میشه؟

این قضیه واسه شوهرمم جواب میده؟مثلا مم بخام خیلی عاشقم بشه دوسم داشته باشه یا بخام قیافم جذاب بشه و ...

اره ساب برای هر چی فکر کنی هست 

من کانالش تو ایتا دارم میخوای بفرستم 

مثلا اگه موهای بلند میخوای یه عکس از موی بلند دانلود کن نگاش کن همزمان تمرکز کن خودتو تو اون حالتی ...

مرسی خوشگل خانوم ❤️ حتما امتحان میکنم 

این قضیه واسه شوهرمم جواب میده؟مثلا مم بخام خیلی عاشقم بشه دوسم داشته باشه یا بخام قیافم جذاب بشه و ...

اون کانال که دارم نتایج هم گذاشته رایگانه

نه آشنا نیستم ولی طنز جالبی بود. 😂من فقط یبار برای گم شدن حیوون خونگیم ک خیلی بی تاب بودم رفتم پیش ...

آره اینا خیلی مشهورن😂

ای باباااااا چه آدمایی پیدا میشههههه شیخ حسین کلاهبردار😂😂😂

مشخصه توهم آشنایی باهاشون😂😂😂

نه ولی خیلی باحال گفتی

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

هیچ چیزی تو این دنیا نشد نداره فقط قبلش باید به خود شناسی برسی قدرت های خودتو پیدا کنی

مرسی خوشگل خانوم ❤️ حتما امتحان میکنم

قربونت دوست مهربونم😉❤️