2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14610 بازدید | 358 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداره عزیزم مگه دروغ گفتنلایقمه هرچی گفتن

برای خودشون بده 

منم یه روزی کسایی که در لحظه خطر  ، به جای اینکه از فکرشون استفاده کنن و مدیریت بحران کنن و به بچه  رسیدگی کنن دستپاچه میشدن رو صرفا توی ذهنم زیر سوال میبردم و همین یک هفته پیش بچه خودم بخاطر دستپاچه شدن من موقع تب و شوک سرد دادن بهش تشنج کرد با وجود اینکه همه چیز رو در مورد تب میدونستم و آموزش دیده بودم در لحظه همه چیز رو فراموش کردم 

سرزنش کردن شما برای خودشون بده حتی اگر مثل من توی دل باشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

الهی بمیرم برا دخترا که اینقد مظلومن

دختر بزرگ منم کلاس دومه و تو سن حساس

از تمام راهکار های دوستان استفاده خواهم کرد

منم یه مقدار دخترمو دعوا میکنم مثلا وقتایی که شلخته یا کیثیف میکنه خودشو

قبلا شوهرم دست بزن داشت خیانتم میکرد معتاده

خیلی دخترمو قبلا اذیت میکردم داد و بیداد و فحش کتک یا دعوا باشوهرم کتککاری میکردیم دخترام الهی بمیرم براشون کنارم گریه میکردن‌ دختر بزرگم کوچیکه رو بغلش میکرد کنارم میخوابوندش

بنظرم فدای سرم که معتاده خرجی منو دخترامو بده هر غلطی میخواد بکنه

الان خودم شاغلم و خیلی بخودم میرسم با دخترام میرقصم بدوبدو میکنم شوخی میکنم با شوهرمم ارتباطمو خوب کردم تا شاید بتونم ترکش بدم دخترمو مسولیت پذیر بار اوردم منو خیلی دوست داره میگه مادر فرشته س ولی بابامو دوس ندارم چون سیگار(تریاک)میکشه بچم نمیدونه اینا شیره و تریاکن نه سیگار

الهی بمیرم برا دخترا که اینقد مظلومندختر بزرگ منم کلاس دومه و تو سن حساساز تمام راهکار های دوستان اس ...

امیدوارم دخترات همیشه خوشحال و سلامت باشن

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

خیلی وقتا تو اتاق غذا می خوره اون دفعاتیم که میاد سر میز هدفون رو گوششه

زیاد بهش سخت نگیر عزیزم سنش اقتضای لجبازی هم هس.. از الان فعلن نمیتونی یک راست بری سر تربیتش چون خ فاصله گرفتید ازش.. فعلن فقط دارو و ارامش خونه و نزدیک شدن بهش مهمه.. 

الهی بمیرم برا دخترا که اینقد مظلومندختر بزرگ منم کلاس دومه و تو سن حساساز تمام راهکار های دوستان اس ...

خوشحالم برات که نقش خودت رو داری بازی می‌کنی و صد خودتو میذاری 

کنترل کردن یا تغییر دادن همه شرایط ممکنه دست ما نباشه ولی کنترل کردن خودمون و تغییر موضع دادن و دیدن اثر خودمون روی بچه دست خودمونه 

به جای همه دور و بری هات که باید ازت سپاسگزار باشن که داری صد خودتو میذاری ولی نیستن ، ازت تشکر میکنم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
به روش نیارم قرصاشو پیدا کردم بهتره نه؟

اره ب روش نیارید... اصلن هم بیماریشو بزرگ جلوه ندید.. حتا اگر خودش گف بگید چیزی نیس اینم یه نوع بیماریه مثل سرماخوردگی ک جلوشو نگیرین و دارو نخوری خودتو نپوشونی و مراقبت از خودت نکنی بدتر میشه

مادر سمی ای بودم الان می خوام جبران کنم ولی میگه دیره دیگه

چجوری یه مادر سم میشه توروخدا تمام و کمال بگو منم مادر دوتا دخترم خیلی میترسم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
زیاد بهش سخت نگیر عزیزم سنش اقتضای لجبازی هم هس.. از الان فعلن نمیتونی یک راست بری سر تربیتش چون خ ف ...

می گم نکنه بزنه به سرش قرصارو یه جا بخوره

تا الان دوبار سابقه خودکشی داشته 

چجوری یه مادر سم میشه توروخدا تمام و کمال بگو منم مادر دوتا دخترم خیلی میترسم

کتاب والدین سمیو بخون

از مشاور کمک بگیر

توضیحش خیلی طولانیه 

کتاب والدین سمیو بخوناز مشاور کمک بگیرتوضیحش خیلی طولانیه

من ارتباط با پسرمم خوب نیس من همش مهربون اون لجباز نه سالشه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
می گم نکنه بزنه به سرش قرصارو یه جا بخورهتا الان دوبار سابقه خودکشی داشته

با مشاورش و پزشکش صحبت کنید چون ممکنه دوباره این کار رو انجام بده.. اونا متخصص هستن و راهکار بیشتر میدن بهتون... من مطمعنم شما موفق میشید اینو از ته دلم میگم