2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13183 بازدید | 358 پست
قبلاً خودش راضی بود می رفتالان به چه بهونه ای ببرمشبا توجه به اینکه نمی ذاره اصلا باهاش حرف بزنم

خودش رو نبر قرص هارو ببر نشون بده 

اگر گفتن موردی نداره 

اصلا ب روش نیار بزار استفاده کنه ذهنش آرام باشه 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شما که هیچیولی من واقعاً بدم

نمیدونم چرا حس میکنم خودت اون دختره ای و همچین مادری داری ولی در کل همه چی جز مرگ چاره داره تو این دنیا و حل میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نمیدونم چرا حس میکنم خودت اون دختره ای و همچین مادری داری ولی در کل همه چی جز مرگ چاره داره تو این د ...

حق داری همچین فکری کنی بس که از این چیزا اینجا زیاده 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

خودمم به همین فکر می کنم ولی از یه طرفیم موضوع مهمیه نمیشه پنهون کرد

نگو اگه بگی هیچ رقمه دیگه سمتت نمیاد. اول باید بهش نزدیک بشی و به خودش بگی و بگو بهش اینا به سلامتیت اسیب میزنن 

اگه پدر شون باهاش ارتباط خوبی داشت میشد گفت بگی به پدرش ولی با  این شرایط اوضاع بدتر میشه 

خوشحالم برات که نقش خودت رو داری بازی می‌کنی و صد خودتو میذاری کنترل کردن یا تغییر دادن همه شرایط مم ...

ممنونم عزیزم دقیقا اون چیزی رو گفتی که منظورم بود نتونستم شوهرمو از اعتیاد جدا کنم ولی خودمو ک میتونم بیخیالش کنم

نگو اگه بگی هیچ رقمه دیگه سمتت نمیاد. اول باید بهش نزدیک بشی و به خودش بگی و بگو بهش اینا به سلامتیت ...

یعنی به همسرمم نگم؟

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم