2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 365 پست
منم بیشتر وقتا با پسرم که ۸سالشه خوب نیستم یعنی به نظر شما ممکنه بعدا اینم رفتارش اینجور بشه؟

توروخدا برو پیش روانشناس مشکلتو حل کن

وگرنه مثل من میشی

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

خوراکی بذارم تو اتاقش؟ یا نامه بنویسم براش؟

به نظرم فعلا نه. اول خودت و همسرتون رابطه تون نظم بدید. ارامش بیار تو خونه تا احساس امنیت کنه. الان یهو بری سمتش  همه ی اینکارها و رفتار هاتون پوچ و بی معنی میدونه  اون اول باید بهت اعتماد کنه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام همه تاپیک رو نخوندم.ولی اینجوری ک گفتی همسرت هم عصبیه اگ بهش بگی بدتر نمیشه اوضاع ؟ ی وقت اذیتش کنخ بیشتر دخترو

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
توروخدا برو پیش روانشناس مشکلتو حل کنوگرنه مثل من میشی

اره عزیزم خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم منم شدید عصبانی میشم بیشتر سر درس خوندن بهش گیر  وکلا خوش اخلاق نیستم شما همین یه بچه دارین ؟؟من سر بداخلاقیم اصلا دوست ندارم بچه دوم هم بیارم یدم انشالله مشکل شماهم حل بشه

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

واقعا ینی چی ک نمیدونم حتی غذا چی دوس داره؟ سر سفره میشینه کنارتون؟ براش غذاهای خوب. درست کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

دوستان سرزنش نکنید باور کنید زمین به شکل افتضاحی گرده انقدر می‌چرخه که توی نقطه ضعف های خودتون همین شکل از آسیب رو به فرزند تون یا به بچه کسی دیگه بزنید اونم از جایی که فکرشو هم نمیکنید 

راهکار بدید 

اگر شما هم آسیب خورده از این دست رفتار ها هستید و خشم دارید ، به جای تخلیه خشم خودتون نکته هایی که برای اصلاح این رابطه به فکرتون میرسه رو به استارتر بگید

اگر دلتون برای دختر استارتر سوخته صرفاً با تخلیه خشم خودتون این بچه وضعیت روانی بهتری پیدا نمیکنه 

همه ما باگ هایی داریم توی شخصیت مون و از همون جا به اطرافیان مون آسیب می‌زنیم ممکنه من نوعی که میام فحش میدم به استارتر که چرا بهش میگفتی پسر میخوای ، هرگز حس منفی در مورد جنسیت بچه م بهش نداده باشم ولی به شکل دیگه ای بهش آسیب زده باشم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
سلام همه تاپیک رو نخوندم.ولی اینجوری ک گفتی همسرت هم عصبیه اگ بهش بگی بدتر نمیشه اوضاع ؟ ی وقت اذیتش ...

خودمم به همین فکر می کنم 

ولی از یه طرفیم موضوع مهمیه نمیشه پنهون کرد

اره عزیزم خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم منم شدید عصبانی میشم بیشتر سر درس خوندن بهش گیر وکلا خوش ...

آره همین یکیه

به نظرم هم خودت هم بچت برین پیش مشاور خیلی کمک کنندس عزیزم 

واقعا ینی چی ک نمیدونم حتی غذا چی دوس داره؟ سر سفره میشینه کنارتون؟ براش غذاهای خوب. درست کن

خیلی وقتا تو اتاق غذا می خوره اون دفعاتیم که میاد سر میز هدفون رو گوششه

اسی عزیز خ خوشحالم که متوجه اشتباهت شدی و داری جبران میکنی.. اما بنظر من اول خودتون نیاز به مشاوره دارید و همسرتون.. محیط برای بچه از همههههه چی مهمتره ک اروم و امن باشه.. وقتی شما از دیدن قرصی ک دختر گلت نیاااز ب اون داره برای درمانش اینقدر ناراحت و استرسی شدی، همینو ناخوداگاه ب فرزندت منتقل میکنی، اگر پزشکش میگه ک باید دارو بخوره پس اصلن ناراحت نباش درسته سخته، اماااا اول باید بپذیرید هم شما و همسرتون ک فرزندتون فعلن نیاز داره ب این دارو، اینجوری فک کن ک سرما خورده و باید دارو بهش بدی و مراقبش باشی عزیزم، بعد تلاش کن ک ارامش تو خونه باشه و کم کم برو جلو مثل یک دوست باهاش برخورد کن حتا اگر فحشت داد ک خیلی هم سخته، بعد ببین علاقمندیاش چیه و خودتو هم سن اون کن تا بتونی توی رویای اون نزدیک بشی مثل وقتی ک با یک بچه 5ساله میخای حرف بزنی باید تن صدات بچه گونه بشه و قدتون کوتاه کنی اونجوری بیشتر تو دل اون بچه میشی.. مطالعه کن در مورد سن دخترت، مطمعن باش اگر اول خودت تغییر کنی اونم تغییر میکنه ب امید خدا اما یادت نره ک در کنار همه اینا فعلننن نیاز ب دارو هم داره عزیزم فعلن نه همیشه. 

دوستان سرزنش نکنید باور کنید زمین به شکل افتضاحی گرده انقدر می‌چرخه که توی نقطه ضعف های خودتون همین ...

عیب نداره عزیزم مگه دروغ گفتن

لایقمه هرچی گفتن

آره همین یکیهبه نظرم هم خودت هم بچت برین پیش مشاور خیلی کمک کنندس عزیزم

اگ شرایطشو داری خودت اول برو پیش مشاوره ک بت بگ چطوری باهاش رفتار کنی

اسی عزیز خ خوشحالم که متوجه اشتباهت شدی و داری جبران میکنی.. اما بنظر من اول خودتون نیاز به مشاوره د ...

درسته عزیزم