2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 25896 بازدید | 547 پست
معلومه دل پاکی داری برام دعا کن با شوهرم رابطم خوب بشه

یادمه یه بار خواب دیدم سر خاک یه خانم بودم که تازه فوت شده بود نمیدونستم کیه داشتم فاتحه میدادم که دستشو از تو قبر بیرون اورد تو خواب در حد مرگ ترسیده بودم بهم گفت من فلانی هستم برو به فلانی بگو حلالم کن بد جور تو عدابم منم ماتو مبهوت نگااش میکردم برگشت بهم گفت اون دنیا جات خوبه فقط سه تا اشتباه داری اونا را درس کن و به خودت کمک کن از خواب پریدم و قلبم به هزار بار میزد و از ترس نزدیک سکته بودم به خودم که اومدم داستانو برای مادرم تعریف کردم مامانم ماتو مبهوت منو نگاه میکرد میگفت اسم این خانم که اوردی سه روز پیش خاک کردن و تو اصلا خبرنداشتی که این فوت شده و از کسی هم که اسم اورده جاریش بود که باهم قهرن حتی خاک سپاریم نیودمد به خاطر دلخوری که داشتن مامان رفت و داستانو براشون تحریف کرد خاری اون خدابیامرز گفته بود این زن که مرده تهمت به من زده اما حالا دیگه میبخشم و بخشیده بو حلال کرده بود ..اون شب گدشت و منی که سالهاس عداب میکشم که اون سه خطا چیه که گریبان منو اون دنیا میگیره ....

ایشا.. به حق فاطمه زهرا اینقد با همسرت خوب و خوش باشی که تموم ناراحتی و سختی های رو که کشیدی فراموش کنی تو هم در حقمن دعا کن که بتونم بفهمم کجای کارم گیره اون دنیا 

مرسی امتحانش میکنم ممنونناممکن هم ممکن میشه؟ مثلا تا عید ماشین بخریم؟😁

من شنیدم برای حاجت های سخت دعای یستشیر خوبه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گناه داره دوسش دارم خیلی تلاش کرد تاخانوادمو راضی کنه منم بخوام ترکش کنم دوباره می ره سمت خودکشی که

دوستم با یکی اینجوری ازدواج کرد تقی به توقی میخوره میرن سمت خودکشی انگار همش میخوان دیگران باهاش کنترل کنن...

گناه داره دوسش دارم خیلی تلاش کرد تاخانوادمو راضی کنه منم بخوام ترکش کنم دوباره می ره سمت خودکشی که

عزیزم رایت میگی اگه تنهاست بزاری بدتر میشه الان امیدش بهشماست یه مشاور خوب برین ایشالا خدا کمکتون کنه 

اسی ببین یکی از آشناهام ضربه مغزی شد ولی شدید نبود ولی رفت توکما چن روزی وقتی بهوش اومد تقریبا شیش ماه بی تابی میکرد یعنی باورت نمیشه چقدر گریه میکرد شدید مضطرب بود یه چیزو صدبار تعریف میکرد و هیچ‌چیزی یادش نمیموند تو باید از لحاظ محبتی همیشه حواست بهش باشه و اینکه غذاهای مقوی بهش بدید یه چهارپنج ماهی طول می‌کشه توخوب شه 

واقعا چقدر خوب اینستا ندارم میشه بفرستیش اینجا ببینیم

تواینستا نبود توگوگل بود بیا شخصی برات بفرستم 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

عزیزم این عادیه بعد از شرایطی که گذرونده سخت نگیر انشالله خوب میشه قرآن نماز و آیت الکرسی خیلی تاثیر. داره 

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

یادمه یه بار خواب دیدم سر خاک یه خانم بودم که تازه فوت شده بود نمیدونستم کیه داشتم فاتحه میدادم که د ...

با خواندن کامنت ها ت موی تنم سیخ میشه 

الهی به حق بابالحواج عاقبت بخیر بشی عزیزم