2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 156266 بازدید | 873 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزای ترسناک برام پیش میادمثل خواب بد و فکرای ترسناک و اتفاق عجیب و .. برای همین این مورد خیلی منو ت ...

اوایل زیاد میترسیدم الآن بهتر شدم 

چه بترسم چه نترسم مجبورم عادت کنم و بگذرونم

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
منم تو حیاط رفتم گفتم کیه دیگه چون گفت زن همسایه اعتماد کردم درو باز کردم

یعنی هر کی بیاد بگه زن همسایه باز میکنی؟ منم بیام بگم زن همسایه برام درو باز میکنی نکن این کار ها رو خونتون ویلاییه؟

عزیزم دیدم نوشتی ۹ به بعد درو باز نمیکنم خواستم بگم کلا وقتی تنهایی در و رو هیچکس باز نکن اتفاق که تایم نداره مگر اینکه مطمئن باشی کی داره میاد تو حتی زن همسایه رو درست نمیشناسی کی ۱۲ شب از همسایش قرص میگیره اخه 

صبح ظهر شب کلا درو باز نکن  وقتی تنهایی 

به بقیه ام بگو زنگ بزنن به گوشیت خطرناکه واقعا 

صبح میشه این شب ... 💔
اره جوونه ولی ترسناکه عجیبه یه جوریه خدا ببخشه منو شاید من ترسیدم اینجوری حس کردم

نمیخوام بترسونمت ولی به حست اعتماد کن ناخودآگاهت یه چیزی متوجه شده که ترسیدی . البته فقط احتماله ولی این احتمالو در نظر داشته باش

از شانسم سیم ایفون خودمون قطع کردیم از بس سر ظهر بچه ها میومدن زنگ درو میزدن

استاتر من حالن بد بود اومدم توی نی نی سایت یه سوال بپرسم گفتم بزار پست رو بخونم حالم عوض شه فراموشم شه هیچی بدتر الان استرس گرفتم از کف پام استرسو حس میکنم 😂 خدا بگم چی کارت کنه اینو تا ابد یادت باشه در رو باز نکن و نه باز بزار !

از پشت آیفون اونم مگر بدونی کیه مثلا پستچی باشه بشناسی یا غذا سفارش داده باشی بدونی اسنپه اونم تا آخر باز نکن برو برای در حیاططتون هم چفتی بخر شوهرت شبا خونس؟

من بیشتر از این تعجب کردم یه زن جوون اون وقت شب تنها میره در خونه همسایه واسه یه قرص سر درد ؟

یکم شک کردم

چیشد شوهرت اومد دیشب اسی؟بهتری؟

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸