عروس هلندی خیلی حیوون حساسیه امشب برقامون رفته بود عروسه من از سایه خودش داشت وحشت میکرد همه چراغارو خاموش کردیم نترسه بعد که برق اومد داشت میلرزید نه غذا میخورد نه آب هرکاری کردیم بیرون نیومد از قفسش همش حمله میکرد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عروس هلندی خیلی حیوون حساسیه امشب برقامون رفته بود عروسه من از سایه خودش داشت وحشت میکرد همه چراغارو ...
وای از من اصلااااا توان حمله نداره اینقد کهحالش بده و خیلی بدش میاد یکی دست بزنه بهبدنش و نازشکنه ولی اینقد بیحالهههه هرچی بدنشو ناز میکنمهیچی نمیگه:) از صبحم کامل خماره و خواب ، امروز هم خون بالا اورد هم خون از بینیشمیومد دوبار بردمش دامپزشکی اصلا دلشو نداشتم ببینمش ۳ ساله دارمش😭خیلی دوسش دارم واقعا و الانم که داره دردمیکشه انگار خودم دارم درد میکشم .
منم دیروز عروس هلندیم بالای در اتاقم بود درو بستم خدا رحم کرد محکم نبستم ولی بازم با این حال پرای ی طرف سرش کامل کنده شده ولی خداروشکر اوکیه همون دیروز انقد تازش کردم بغلش کردم آروم شد داشت میلرزید از درد و جیغ میزد
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶