2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 169201 بازدید | 901 پست

قضیه همسایه اون خانم که باشوهرش خانم با دوتا دختراشو سلاخی کرد وپسرشو گذاشتن تو جعبه ببرن سربه نیست کنن نشنیدی 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چه بدلحظه ای که از پشت درخت اومد نترسیدین ؟😯 اره منم باید بیشتر حواسمو جمع کنم

مرده بودیم از ترس تا خود صبح لرزیدیم

چون ۳ نصفه شب نمیشد به کسی هم زنگ زد

به هیچ وجه درو شبا واسه کسی باز نکن

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا درو نبستی برا من زیاد پیش اومده میگم الان میارم درو می‌بندم میرم دوباره برگردم دروباز می کنمچقدر ...

دقیقا منم همین کارو میکنم

اگه طرف ببینم آدم بیخودیه دیگه نمیرم دم در اونم دو تا در میزنه میره😁

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
اتفاقا برو بغلش خودتو لوس کن بهش اقتدار بده بگو انقد خوشحالم الان پیشمی دیگه نمیترسم وقتی تو باشی 😂 ...

معلومه یا خودت خیلی با سیاستی یا این کانالای سیاست زنانه و انرژی زنانه رو دنبال میکنیا 

معلومه یا خودت خیلی با سیاستی یا این کانالای سیاست زنانه و انرژی زنانه رو دنبال میکنیا

نه من فقط یکم زیادی تو نینی سایتم 😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]