2777
2789

بله.

رشته مهندسی

اردوی مشهد و راهیان نور

بعد از کربلا و نجف، بهترین سفرهای زندگیم بودند

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما یه بار رفتیم قم با دانشگاه پشت دستمو داغ کردم دیگه نرم

سلام چرا؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

دانشگاه آزاد؟وای مشهد که عالیه چند روز رفتین؟

نه خواهر سراسری

جمعا ۷ روز شد، موقع رفت قم هم رفتیم

اگر بردن حتما برید، و همینطور راهیان نور هم به هییییچ وجه از دست ندید به هیچ وجه

نه خواهر سراسریجمعا ۷ روز شد، موقع رفت قم هم رفتیماگر بردن حتما برید، و همینطور راهیان نور هم به هیی ...

جز شما بقیه رشته ها هم بردن؟

چه عالی کاش ما رو هم ببرن اگه رفتم

راهیان نور هم پس خوبه

دانشگاه آزاد یا دولتیچراا

آزاد

بابا اکثرا بچه های بسیجی بودن بعد اینا کل مسیر یا سلام فرمانده گذاشتن یا دعای فرج و زیارت عاشورا 😑😑😑 قشنگ روانیمون کردن 

بعد دو تا اتوبوس بودیم اتوبوس جلویی آخوندی که بود توش خیلی پایه بود اتوبوس ما خیلی خشک مذهب بودن ولی 

واسه برگشت مخ آخونده رو زدیم اومد اتوبوس ما تونستیم وصل شیم به بلوتوث آهنگ گوش بدیم مسیرو🤣🤣🤣

ولی دیگه نرفتم باهاشون جایی یه بارم بردن شمال اونجا ام به بچه ها خیلی گیر داده بودن

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

آزادبابا اکثرا بچه های بسیجی بودن بعد اینا کل مسیر یا سلام فرمانده گذاشتن یا دعای فرج و زیارت عاشورا ...

وای اینطور که بدتر حالتونونو گرفتن 

ولی شمال هم بردن؟ چه پایه والا😂

وای اینطور که بدتر حالتونونو گرفتن ولی شمال هم بردن؟ چه پایه والا😂

همون دیگههه 

آره سه روزه بود🤣🤣🤣🤣 

در عوض دانشگاه خوبه خود بچه ها باهم زیاد میرن بیرون😂

اره ولی اکیپی یه مدته آخه بعدش کلا همه از هم متنفر میشن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اولای دانشگاه ما انقد میرفتیم بیرونا الان فقط سعی می‌کنیم تموم کنیم بریم😂😂😂

من چون دبیرستان کرونا اومد نرفتم الان دلم خیلی اردوی دانشگاهی میخواااد

منم دو سال دبیرستانم افتاد تو کرونا و هیچ وقتتون دبیرستان اردو نرفتم