2777
2789
جز شما بقیه رشته ها هم بردن؟چه عالی کاش ما رو هم ببرن اگه رفتمراهیان نور هم پس خوبه

بله اصلا به رشته ربطی نداره

برای مشهد امتحان گرفته از جزوه ای که داده بودن. جامعه اسلامی میبره

راهیان نور ثبت نامیه همه رو میبرن فقط زود ثبت نام کنید تا ظرفیتش تکمیل نشده. آحر سفر راهیان نور قم و جمکران هم بردن

چند نفر از بچه ها اولین بارشون بود میرفتن راهیان نور، کلا هم تو اون فازها نبودند زیاد، همینجوری تفریحی اومده بودند، انقدر بهشون خوش گذشت و روحیشون خوب شد و اثر مثبت گذاشت که اصلا نمیخواستن تموم بشه.

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

آزادبابا اکثرا بچه های بسیجی بودن بعد اینا کل مسیر یا سلام فرمانده گذاشتن یا دعای فرج و زیارت عاشورا ...

عزیزم ما هم با بسیج رفتیم راهیان نور

اتفاقا چند نفر از بچه ها اصلا تو این فازها نبودند بالا هم گفتم

ولی خیلی بهشون و بهمون خوش گذشت

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ما هم با بسیج رفتیم راهیان نوراتفاقا چند نفر از بچه ها اصلا تو این فازها نبودند بالا هم گفتمول ...

خداروشکر 

چیزی که اتفاق افتادو گفتم بلاخره تجربه ها متفاوته 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

اره ولی اکیپی یه مدته آخه بعدش کلا همه از هم متنفر میشن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اولای دانشگاه ما انقد میرفتیم بی ...

وای چه ضد حال حواسمو جمع کنم راستی برای دانشگاه باید لپ تاپ داشته باشیم؟

بله اصلا به رشته ربطی ندارهبرای مشهد امتحان گرفته از جزوه ای که داده بودن. جامعه اسلامی میبرهراهیان ...

آره دسته جمعی باحاله حتی اگه با کسی صمیمی نباشی باحاله پس🥲

آره دسته جمعی باحاله حتی اگه با کسی صمیمی نباشی باحاله پس🥲

بله من یه بار هیچ کدوم از دوستان خودم نبودن اما رفتم راهیان نور، تو اتوبوس صمیمی شدیم با بچه ها و خیلی خوب بود

اگه رفتین بگین بگم چه وسایلی ببرین با خودتون

وای چه ضد حال حواسمو جمع کنم راستی برای دانشگاه باید لپ تاپ داشته باشیم؟

رشتت چیه؟ اگه کامپیوتر باشی به دردت میخوره وگرنه رشته های دیگه نیاز ندارن

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻