2777
2789

شیرم براش نمیرسه هر کااار بگید کردم از شیر افزا بگیر تا انواع غذاها مثل سوپ و ابگوشت و دلستر و ابمیوه و بلغور..

بچه ام گرسنه میموند 

امشب شیر خشک دادم و دیگه همون مقدار شیر خودمو نمیخوره 

خیلی ناراحتم حس میکنم مادر خوبی نیستم براش 😓😓😓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوزی سه عدد قرص لاکتاول صبح عصر و شب بخور

شیر بادام بدون قند از سوپر بخر و با روزی سه پیمانه شیر افزا گالاکتومید قاطی کن بخور روزی سه لیوان

هفته دیگه شیر از سر و روت میریزه

حریره نارگیل برند نور و مولتی ویتامین نور بخر از اینستا بخور

منم مو شما بودم الان شب میخوابم صبح تخت خیسه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

عزیزم اگر مادر خوبی نبودی بچه رو گرسنه نگه میداشتیحرفای قدیمی و بریز دور و سعی کن هرچی به صلاح بچت ه ...

شیر مادر کجا و شیر خشک کجا عزیزم 

همه تاکید دارن به شیر خشک 

غم عالم نشسته رو دلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااا چرا ناراحت باشی مگه جرم کردی؟؟؟؟

شیر خودتو بدوش براش بریز تو شیشه بهش بده 

ضمنا دو سه بار پشت سر هم شیر خودتو به فاصله هر دو ساعت بدوش و اگه ۳۰ سی‌سی شد کافیه برا بچه 

اگه کمتر شد اول شیر خودتو بده و بعد به مقداری که کم خورده شیرخشک بده بهش 

بچه مادر سالم و شاد میخواد گلم نه یه مادری که بشینه فقط حرص بخوره شیر خشک خورد یا شیر مادر خورد و ...

اصلا این احساسو نداشته باش، تو خیلی مامان خوب و قوی ای هستی، داری کاری رو انجام میدی که به نفع بچته، ...

بد نیس عزیزم ولی حس بدی دارم 

من موظف بودم شیر خودمو بدم حدااقل تا شش ماه نه اینکه بیست روز 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اونم شیره دیگه اتفاقا خیلیم مقویه که شاید شیر شما اونقدر مقوی نباشه که چی بشه این حرفا سم که ندادی کار خوبیم کردی 🫤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عذاب وجدان نداشته باش 

شیر خشک خیلی کاملتر از شیر مادر هست، تمام مواد مغذی ولازم برای نوزاد رو داره 

الان یه عده ممکنه بگن  نه، وای بهترین شیر شیر مادر 

اما شیر اغوز مهمه که شما اونو دادی بهش 

شیر خشک نه نفخ داره، نه اگه مادر مریض شه بچه اذیت میشه و.... 

منم بعد 5 ماهگی بهش شیر خشک دادم، همیشه گریه میکرد، نگو گرسنه میمونده وشیرم براش کم بود