2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6667 بازدید | 1065 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرم بد جوری مریض شده تب داره بی حال بی حال من بمیرم براش استفراغم کرد تنهام هستم نمیدونم چیکار کنم

محیا شیاف خیلی خوبه سریع تبو میاره پایین 

بهش گلاب بده  دستو پاشو بشور نگران نباش

انشالا زود خوب میشه 

🤣🤣🤣🤣🤣بگو اول از آب شرو کن عزیزم دوست داشته رادین خوشمزه می‌خورده حتما😁😀🥰میوه هایی مثل سیب و ...

نه فاطمه کاش سیب بود 

آب انار بود 

اره خیلی خوشش اومده بود اینم به خودش احسنت میگفت که نگاه تورو خدا بچه جون گرفت رنگ گرفت چهره ش باز شد بیا دوباره میخوای؟ 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫فکر میکرد دست و پا میزنه یا چشماش ۳۶۰ درجه می‌چرخه یعنی خوشم اومده 😤😤😤😤😤😤😤

بعد واسه همین قاشق دوم رو بهش داد 

چون یه جورایی مونده بود بین اینکه این خوشش اومده چرا باید از لذت محروم کنم آخه 

اصلا 

پشیمون نبود گرفت آب هم داد بهش 

وای منو آتیش زد بخدا 

نصف شب عذاب میکشید خودش 😂😂می‌گفت بریم بدیم مامانم آرومش کنه ؟ برای اولین بار  توی زندگیم منم برگشتم گفتم چیییی؟؟؟ مامانت ؟ همینم مونده نخیر خودتو ببر بده مادرت تربیت کنه خودم بلدم  😂😂😂😂همونجا چشماش از تعجب باز مونده بود چون من تحت هیچ شرایطی تاحالا اسم یا حرفی از مادرشوهرم رو با عصبانیت نیاوردم دیشب حالم خوب نبود 😂😂حتی پلک هاشو هم نصفه می‌بست من تقصیر حامد و آب میوه ش میدونستم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
آره عزیزم بعد شش ماه میتونی بدی چون بچه غذا میخوره تشنش میشه من آب جمشیده سرد شده میدادم تو تابستون ...

نوش جونش عزیزم 

با حرف شما مامانا پس منم صبر نمیکنم  تا ۱۲ ماهگی 

۶ـ۷ ماه بهشون آب میدم پناه برخدا

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
نه فاطمه کاش سیب بود آب انار بود اره خیلی خوشش اومده بود اینم به خودش احسنت میگفت که نگاه تورو خدا ب ...

والا خوب جرعتی داشته اونم آب میوه ای ب این ترشی 

برای دفعه بعدی درس عبرت میشه😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ای بابا ساحل عیب نداره من آنقدر حساس بودم وای خدا یه قطره بجز شیر میرفت تو دهنش من خودمو دق‌ میدادم ...

بخدا زهرا دیشب اصلا واسم صبح نمیشد 

وااای، شوهرم‌منم همینه،،،🥴ولی اصلا بلد نیست خودش پرستاری کنهمن‌مریض شم، فقط میخره میاره همه چی، ولی ...

😂😂😂😂😂😂😂همشون همینن 

آره ساحل میدادم تولدش مرداد ماه بود بعدم بعد از ۶ ماهگی میشه آب داد ولی قبل از اون اصلا ندادم بچه دا ...

نوش جونش عزیزم ♥️ خداروشکر 

اره فاطمه هم میگه فصل گرم 

حواسم باشه 😂

ممنون قشنگ خانوم ای وای آره واقعا نمیشه با شکم گنده ای وای اسباب کشی 😟 انشالله که از پسش بزمایی خان ...

ممنون عزیزم فعلا به وعده های همسرم دلم خوش کردم هرچند در۸۰درصد موقع به روی مبارکش نمیاری😑

ولی ایندفعه نمیزارم اززیر قولش دربره باید کمک کنه 😁

قول داده نظافت هردو خونه رو انجام بده من  وسایل جمع کنم بعد اونجا بچینم 

😁😁😁😁😁😁 امان از دستش ساحل دیگه ندید معده اش کوچیکه هنوز آبم تازه ندید انشاالله تا عید بهش بدید ...

محیا 

بخدا سکته میکنم سر فسقلیا 

چون اینکه میاد میگه منم باباشونم میشه بدشون رو بخوام ؟ 

دیشب می‌گفت خودش با نگاهش دستمو دنبال کرده منم گفتم شاید دلش میخواد دینشو به جون نخریدم 😤😤😤😤😤😤😤😤 

از خودش دفاع میکرد 

دیشب اصلا انگار حامد بچه بدترین فامیلم بود بخدا 😂😂😂😂

اون اینو می‌گفت من اینجوری 😠😒😠😒😡😒😠😡😠😠😒😒😒😒😒😒😒نگاش میکردم 😂😂😂😂

اصلا هم حواسم نبود 

بیا بقلم🤗😂😂😂شوهر من هیچ وقت انتظار نداره من مریض بشم اگر یه چیزیم باشه فکر میکنه الکی ادا در میا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا خیرش بده کلی خندیدم 

دوستان شما با انرژی آب هر خواسته ای داشته باشی می تونین بهش برسین فقط کافیه با ایمان خالص بگین تا بب ...

😍😍😍😍سلامممم به به مرسی عزیزم