2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6143 بازدید | 969 پست
ممنون عزیزدلم خدا عزیزانتو برات نگه داره پسر هست خاله جون

قربونش برم خدا حفظش کنه عزیزم دلم رو .خیلی مراقب روحیات هلن عزیزم باش چون فاصله کمی داره با اومدن گل پسرمون اذیت نشه.توجه خودت و باباش خیلی بهش زیاد باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرم بد جوری مریض شده تب داره بی حال بی حال من بمیرم براش استفراغم کرد تنهام هستم نمیدونم چیکار کنم

الهی عزیزدلم 🥺🥺🥺🥺🥺خدانکنه دلبرعسلم 

محیا پرتغال یا نارنگی واسه جلوگیری از   استفراغ خوبه 

چغندر و شلغم هم واسه آبریزش و بی حالی خوبن

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
والا خوب جرعتی داشته اونم آب میوه ای ب این ترشی برای دفعه بعدی درس عبرت میشه😁😁😁

اره بخدا 

اره درس که گرفت😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
وای قربونت برم برم با تعریف کردن کلی خندیدم.دست و پا زدن و چرخش 360درجه

خوشحالم که خندیدی عزیزممممم همیشه بخندی 🫀🫶🏻🫀🫶🏻🫀🫶🏻

بخدا زهرا دیشب اصلا واسم صبح نمیشد

الهی بگردم عزیزم میدونم چی کشیدی آخه آب انار ترشه معده نوزاد تحمل اسید رو نداره  دیدی گفتم آب پرتقال و چیزای اسیدی مثل لیمو و همین انار معدن رو اذیت میکنه من منظورم چیزای شیرینه اونم یه کوچولو در حد نصف قاشق مربا خوری اینا که آدم یه جوری میشه بچه نگاه میکنه

محیا بخدا سکته میکنم سر فسقلیا چون اینکه میاد میگه منم باباشونم میشه بدشون رو بخوام ؟ دیشب می‌گفت خو ...

😁😁😁😁😁 حالا ساحل شوهر من حتی قطره تقویتی پسرم رد حتی جرعت نمیمرد بهش بده تا کامل ب خوردن نیوفتادد غذا بهش نمی‌داد 

میگفت میترسم بهش بدم 🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

پسرم بد جوری مریض شده تب داره بی حال بی حال من بمیرم براش استفراغم کرد تنهام هستم نمیدونم چیکار کنم

الهییی🥺🥺🥺

محیا تا کی تنهایی؟ نمیتونی خودت ببریش دکتر؟؟؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام دخترا ظهر بخیر ما همین الان از آموزش مجازی تموم شدیم ...

با اینکه شروع کلاس شارژ گوشیم 90 درصد بود ولی بع سه ساعت فیلم برداری و ... الان دیگه ده درصد شده اونم برقا رفت نورعلی نور شد 😊 از شما چه خبر؟؟؟

الهییی🥺🥺🥺محیا تا کی تنهایی؟ نمیتونی خودت ببریش دکتر؟؟؟

فدات آزی تا فردا صبح 

همسرم دارو اینا سفارش داد برام پیک آورد دادم بهش خورد الان خوابیده 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود