2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6711 بازدید | 1077 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام آتا👋

سلام دلبر زیبا🍓🍓🍓

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

آره ساحل میدادم 

تولدش مرداد ماه بود 

بعدم بعد از ۶ ماهگی میشه آب داد 

ولی قبل از اون اصلا ندادم 

بچه داداشم یادم میاد قبل ۶ ماهگی هم داد چون تابستون بود هوا گرم بود تشنه اش مید 

تونم آب جوشیده سرد شده بهش میدادن کم درحد ی قاشق کوچیک

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

اره دقیقا بچه ها از۶ماهگی به اینور عاشق اب میشن برادرزادم یک ونیم سالشه هنوعشق ابه دائما چشش به اشپز ...

پسر منم همینه عاشق ابع 

هر ثانیه آب میخواد

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم ورداشت به رادین آب میوه داد دو قاشق مربا خوری بعد که من عصبی شدم ...

😁😁😁😁😁😁 امان از دستش 

ساحل دیگه ندید 

معده اش کوچیکه هنوز 

آبم تازه ندید 

انشاالله تا عید بهش بدید بخورن البته آب 

ن آب میوه 

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم ورداشت به رادین آب میوه داد دو قاشق مربا خوری بعد که من عصبی شدم ...

من فک‌ نکنم سر جمع ۵ یا ۶ تا آب میوه بیرونی بهش داده باشم 

همیشه خودم تو خونه براش درست میکنم 

ولی عاشق پفک‌و چیپس منکه نمیخرم ولی خونه مامانم رفتنی 

با آبجیم میخورن 😑😑

بله خیلی خوبه به گوارش خیلی کم میکنه و رفع یبوست میکنه من هر روز صبح ناشتا خاکشیر + تخم شربتی + تخم ...

قبلا با خاک شیر میخوردم 

حالا اینام امتحان کنم 

ممنونم ازت

😂😂😂وااایعیب نداره خواهر حساس نشو...حالا آب طوری نیست، ولی نزار آبمیوه اینا بده،مگه اینکه طبیعی با ...

منم ندادم تا بعد یک سالگی تازه اونم آب میوه طبیعی 

چشم محیا زود زود جارو می‌کشم اخه شکمم نمیزاره تند تند نپتون بکشم ولی بازم هرروز سه بار و دارمبخدا خی ...

اخیری عزیز دلم 

کاش نزدیک بودم میومدم کمکت

سلام دوستان عزیزممممم صبحتتون بخیر 🌱🌞خداروشکر که شمارو دارم😘😘😘😘😘من دیروز تا وقتی خونه بودم چا ...

خداروشکر بهت خوش گذشته مهربون❤️❤️❤️

ان شاء الله زود خوب میشه 🤲😀من همیشه میگم آدم خودش مریض بشه ولی این بچه های بزرگسال نه😶بس که باید ...

وای دقیقا 

یکم بهشون توجه نشه 

واویلا 😄😄😄

محیا جونم منم ریزش موی شدید داشتم هفت هشت ماه هم تحت نظر دکتر بودم که فقط شامپو و لوسیون عوض میکردتا ...

منم گفتم برم ی چکاپ کامل بدم 

آخ زهرا موهام نصف شده اون روز دیکه گریه میکردم 

ببینم آخر هفته دیگه میرم دکتر