2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 5865 بازدید | 933 پست
خداروشکر بخیر گذشت انقد از این اتفاقا برا پسرم افتاده دیگه سر شدم بخدا ولی بیشتر مراقب باش خواهری خو ...

چشم محیا زود زود جارو می‌کشم اخه شکمم نمیزاره تند تند نپتون بکشم ولی بازم هرروز سه بار و دارم

بخدا خیلی سخته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوشاک سنجاق🧷‎

سلام دخترای زیبا🌸🌿 بچه ها اگر بلوزای خوشگل و ناناز میخواهید حتما بهمون سر بزنید فقط کافیه کلمه '"سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و راحت پیدامون کنید و سفارشتونو از طریق سایت ثبت کنید🙏🏻💖

فدات زهرا جون💞حساس نباش دندون هاشون اذیت میکنه بچه های من وقتی میخواست دندون در بیاره تا یه هفته چی ...

ای وای من با چه مصیبتی دندون در میارن این نخود ها

میشستم غصه میخوردم من 

ممنون عزیزم که تجربه هاتو در اختیارم میزاری فدای تو🙏🏻😘

ای وای من با چه مصیبتی دندون در میارن این نخود هامیشستم غصه میخوردم من ممنون عزیزم که تجربه هاتو در ...

آره قشنگم 

اين دوران هم میگذره 

😄💓💓

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بله خیلی خوبه به گوارش خیلی کم میکنه و رفع یبوست میکنه من هر روز صبح ناشتا خاکشیر + تخم شربتی + تخم ...

به به چه عالی 

من قبلا خاکشیر رو می‌ریختم تو ای جوش میزاشتم ولرم بشه با عسل و آبلیمو می‌خوردم 

نمیدونستم تخم شربتی هم خوبه 

ان شاء الله استفاده کنیم😄🤲

ممنون😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام دوستان عزیزممممم صبحتتون بخیر 🌱🌞

خداروشکر که شمارو دارم😘😘😘😘😘

من دیروز تا وقتی خونه بودم چالش آب رو رعایت کردم بعضافه مثبت نگری بعدش دخترمو گزاشتیم خونه مادر شوهرم چون هوا آلوده بود نبردمش بیرون

با همسرم دوتایی رفتیم بازار و بازار گردی کردیم 

وای با دیدن چیزای سنتی و ادویه ها و رنگ و بوهای خوشگلشون روحیه ام باز شد 

کلا تو بازار میوه و ادویه و فرش قدم زدیم و نگاه کردیم عالی بودن و چندتا هم خرید کردیم آدم دلش میخاد هرچی میبینه بگیره

سارا اون بازار سنتی و سرپوشیده رو میگم

بعداز اون بازم پیاده روی و پاساژ گردی کردیم و آخرم رفتیم سینما فیلم هفتاد سی رو دیدیم وای که چهقدر خنده دار بود مرده بودم من از خنده

حسابی دلم واشد

خدایا شکرت که سالم و سلامتیم

خدایا شکرت بخاطر دیروز که خیلی حالم خوب بود و خوش گذشت

خدایا شکرت بخاطر همسرم که بفکرمه و همش حواسش به منه

خدایا شکرت بخاطر دختر خوشگلم

خدایا شکرت بخاطر وجود سینما و فیلم خنده دار که کلی مارو خندوند

خدایا شکرت بخاطر لباس های گرممون

خدایا شکرت بخاطر پوتین هام

خدایا شکرت بخاطر پاهامون که میتونیم راه بریم

خدایا شکرت که کسب و کارمون رو رونق میدی

خدایا شکرت بخاطر چشمامون

خدایا شکرت بخاطر همه چی

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

هیچی‌خواهر،مریض داری میکنیم🤣🤣🤣🤣فاطمه عکس بچهاتم‌بزار منم‌ببینم😁

ان شاء الله زود خوب میشه 🤲😀

من همیشه میگم 

آدم خودش مریض بشه 

ولی این بچه های بزرگسال نه😶

بس که باید بهشون برسی 

والا من یه سرما میخورم هیچی 

ولی آقا اگر ته گلوش یه احساس سوزش داشته باشه 

ببین آزگل 

فقط سوزشا 

ده مدل دارو و دوا قطار میکنه برام درست کن🥴

بعد خدایی نکرده اگر مریض بشه 

که خدا کنم هیچ وقت اون روز نیاد🤲😄

دیگه من باید دست به سینه اش باشم 

اگر احیانا یکم بی تفاوت باشم 

نق  میزنه😐

سلام سارا جان من انجام میدم دیروز در مورد پول و ثروت بود دیروز سفارش ۱۰۰ تا بطری آب انار دادن😁😁😁� ...

چه قدر خوب محیا جونم کسب و کارت پر برکت جانم

انشالله همیشه همینجوری خبر خوش بهمون بدی نازنینم😍

خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

آب جوشیده خنک شده اگر تابستون باشه و هوا گرم 3ماهگی هم میدیم 😄😄

یادمه بچه خواهر شوهرم تو تابستون به دنیا اومد 

شیر خشکی هم هست 

خیلی گریه میکرد 

برده بودش متخصص شیراز 

بهش گفته بود بعد شیر یه قاشق چای خوردی بهش آب جوشیده بده  «فکر کنم تو 2 ماه بود» 

شیر خشک هم از آب جوش درست میشه 

من معتقدم مشکلی نداره😎☺️😂

من چون بچه هام شیر رو تو خواب میخوردن 

و بزرگتر که میشدن کمتر می‌خوابیدند 

با نظر دکتر 

از 4 ماهگی تا  6 ماهگی بهشون غذا در حد فرنی میدادم یه وعده 

دیگه آب که جای خود داره😁

😄😄😄من‌بچهام شیرخشکی نبودن ...ولی مامانم بهم‌گف‌ک آب بده،منم دادم😂ولی واقعا‌متوجه‌میشی ک‌ دوسدارن ...

چه دختر حرف گوش کنی😂

ساحل جان ریزش مو شدید دارم نوبت دکتر گرفتم ولی چون ۶ ماه خارج ۶ ماه ایران فعلا نمیتونم برم پیشش بنظر ...

محیا جونم منم ریزش موی شدید داشتم هفت هشت ماه هم تحت نظر دکتر بودم که فقط شامپو و لوسیون عوض میکرد

تا اینکه دکترمو عوض کردم کلی دکتر رفته بودم که همشون شامپو و لوسیون میدادن هیچی به هیچی همشون مطبشون بالا شهر ویزیتشون گرون داروهام گروننننن

آخرش رفتم دکتر بیمارستان خودمم امید نداشتم گفتم این همه دکتر خوب رفتم حالا دکتر بیمارستان چیکار‌میخاد بکنه منتظر بودم اینم شامپو تجویز کنه دیدم که دولت آمپول دکسپانتول و بیوتین به همرا قرص هیرویت تجویز کرد هفته ای یکبار دوتا آمپول و روزی یدونه قرص هیرویت یه ماه استفاده یه ماه استراحت دوباره همین روال کلی موی جدید درآمد از سرم ریزششم قطع شد ولی با بارداری پشت سرهم و شیردهی پشت هم همون شدم