2777
2789

من الرژی ریه دارم الان دوهفته بیشتره سرفه میکنم کلی قرص واسپری تنفسی مصرف کردم هرروز دارم بدتر میشم سی تی اسکن دادم دکتر میگه فقط الرژی داری از مواد شیمیایی وعطر وادکلن دوری کن گردوخاک وفلان من کلا انگار داره هرروز حالم با مصرف داروها بدتر میشه امروز شیر الاغ هم گرفتم خوردم انگار نه انگار چیکار کنم سرفه امونمو بریده😭😭😭😭😢😢😭😢😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از اول پاییز تا دو ماه اینجوری بودم. رفتم دکتر و کلی بهم آمپول و قرص داد ولی استفاده‌شون نکردم. فقط چند روزی نئوتادین و روتارین استفاده کردم و بعدش خوب شدم. باید پیدا کنی که به چی آلرژی داری‌. من به سرما آلرژی دارم و فعالیت بدنی تو هوای سرد باعث میشه آلرژیم عود کنه. 

منم از آذر تا اواسط اسفند به شدت سرفه می‌کنم ولی به عطر و چیزای دیگه حساس نیستم

اخه من الان اصلا عطر اینا استفاده نمیکنم هرلحظه داره حمله بهم دست میده۴صبح نتونستم بخوابم شما دکتر رفتین چه دارویی داده من کلی قرص واسپری تنفسی همش الکی

شیر خشت بخور 

من با شیرخشت خوب میشم

صمغ یک گیاه هست 

به اندازه یک قاشق چای خوری بریز تو آب جوش 

صاف کن

بذار خاکش ته نشین بشه 

آب صاف روش رو بخور

شکم رو کمی نرم میکنه

طبیعت خنک داره 

زیاده روی نکن 

سه روز خوردی 

بکن یک روز درمیان

بعد از یک هفته بکن دو روز درمیان 

و بعد رها کن 

هر وقت خیلی آلرژی عود کرد یک وعده بخور  

شوهر منم الرژی داره سرفه هاش تا حدودی با روتارین بهتر میشه بی ضرره بخر استفاده کن

عزیزم من کلی اسپری تنفسی قرص ۶مدل پونه اویشن دم کرده گل ختمی وبابونه عناب شربت ضد سرفه هرچی که بگی امتحان کردم انگار خوب بشو نیست کل زندگیمو مختل کرده چند ساله درگیرم ولی امسال خیلی اذیتم میکنه

ضمن آرزوی بهتر شدن برات گل

منم اینجوری بودم اما نه به این شدت 

اگر تهرانی برو کلینیک آسم و آلرژی خورشید در عراقی 

اونجا تست میگیرین میگن دقیقاً به چی حساسیت داری مطابق اون دارو و رژیم میدن

من خیلییی خوب شدم بعد اون هم فهمیدم علت آلرژی ام چیه هم مداوا شدم تقریباً 

شیر خشت بخور من با شیرخشت خوب میشمصمغ یک گیاه هست به اندازه یک قاشق چای خوری بریز تو آب جوش صاف کنبذ ...

نخوردم تا حالا عزیزم شما هم الرژی ریه دارید من سرفه خشک امونمو بریده دارم جون میکنم امیدم به شیر الاغ بود که گفتن ریه رو تمیز میکنه اونم انگار کاری نکرد 😭😭😢😟 اینم میخرم ببینم مرسي

ضمن آرزوی بهتر شدن برات گلمنم اینجوری بودم اما نه به این شدت اگر تهرانی برو کلینیک آسم و آلرژی خورشی ...

فدات شم ممنون خدا ازدهنت بشنوه من چند ساله درگيرم ولي امسال خيلي شدت پيدا كرده وداره اذيتم ميكنه بله تهرانم فوق تخصص داره اون كلينيك كه ميگيد شما راضي هستين  سرفه ايناتون قطع شده 

عزیزم من کلی اسپری تنفسی قرص ۶مدل پونه اویشن دم کرده گل ختمی وبابونه عناب شربت ضد سرفه هرچی که بگی ا ...

ببین عزیزم از داروی گیاهی استفاده نکن منم مثل شمام و دکتر داروی گیاهی منع کرده مایعات زیاد بخوری آب بالاسرت باشه همیشه چون الرژی شربتای سرفه خیلی تاثیری نداره کپسول ژلوکاف و قرص دهیدرین اگه اسمش اشتباه نکنم، خوبه

اوج سرفه من شهریور تا ابان من حتی توخونه ماسک میزدم شما حتما درپنجرع رو بپیجون هوای بیرون نخوره بهت بیرونم میری ماسک بزن شیریم ک گرفتی گرمش نکن کم کم بخور اوکیت میکنه بوی سرخ کردنیم بهت نخوره

فدات شم ممنون خدا ازدهنت بشنوه من چند ساله درگيرم ولي امسال خيلي شدت پيدا كرده وداره اذيتم ميكنه بله ...

بله تقریبا

عالیه

من الان فهمیدم علت سرفه هام حساسیت ام به گوشت گاو ، شکر ، لبنیات هست ضمن آنکه نباید در معرض دود و بوی عطر تند و... هم باشم . اسپری هم در مواقع نیاز استفاده کنم و...

منم از اول پاییز تا دو ماه اینجوری بودم. رفتم دکتر و کلی بهم آمپول و قرص داد ولی استفاده‌شون نکردم. ...

بله عزيزم من حتي بوي غذاي خورشتي يا سرخ كردني حالم بد ميشه بوي وايتكس وجوهرنمك هواي سرد گرد وخاك خيلي دارم اذيت ميشم كلا امپول وقرص هارو استفاده ميكنم انگار بدتر ميشم