2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ماده غذایی لاغر کننده هم داریم🤭🤭هر چیزی زیاد مصرف بشه چاقت میکنه

کرفس کالری منفی داره

چیزای ترش مثل ترشک تا حد ببخشید اسهال بخوری باعث لاغری میشه چون موقع اسه.. مواد حذب بدن نمیشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
کرفس کالری منفی دارهچیزای ترش مثل ترشک تا حد ببخشید اسهال بخوری باعث لاغری میشه چون موقع اسه.. مواد ...

کی بهتون گفته !!ترشک  لواشک پر از کالری هستن !!حتما اطلاعاتتو به روز کن عزیزم .و دیگران گمراه نکن !!کرفس یه ماده غذایی مفید هست ولی کالری نداره .ولی لاغر کننده نیست ...هیچ چیزی نداریم که باعث لاغری بشه به جز تغییر سبگ زندگی و ورزس...

کی بهتون گفته !!ترشک لواشک پر از کالری هستن !!حتما اطلاعاتتو به روز کن عزیزم .و دیگران گمراه نکن !! ...

من ناهارامو حذف کردم صبحونه میخورم ناهار نمیخورم ساعت۷ عصر شام میخورم 

من ناهارامو حذف کردم صبحونه میخورم ناهار نمیخورم ساعت۷ عصر شام میخورم

اینم اشتباهه ...سوخت و سازت میاد پایین ..بدن احتیاج به سه وعده اصلی و سه میان وعده دااره...حتی موقع رژیم

کی بهتون گفته !!ترشک لواشک پر از کالری هستن !!حتما اطلاعاتتو به روز کن عزیزم .و دیگران گمراه نکن !! ...

لواشک پر از قند و شکره و قبول دارم که پر از کالری ولی من حرفی از لواشک نزدم و گفتم ترشک که تو ترشک آلوچه در هر د گرم حدود ۳۰ کالری وجود داره که بنظر شما ۳۰ کالری زیاده؟؟؟؟

و اینکه کرفس هم اگر همراه فعالیت بدنی انجام بشه به سوخت و ساز و کالری سوزی سرعت بیشتری میده عزیزم وگرنه اینکه بشینی بخوری هیچوقت لاغر نمیشی و طبیعیه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.