2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید دارم میمیرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 18 پست
بله تقریباعالیهمن الان فهمیدم علت سرفه هام حساسیت ام به گوشت گاو ، شکر ، لبنیات هست ضمن آنکه نباید د ...

باشه عزيزم خدا خيرت بده سرچ ميكنم تو گوگل وحتما ميرم ممنون

ببین عزیزم از داروی گیاهی استفاده نکن منم مثل شمام و دکتر داروی گیاهی منع کرده مایعات زیاد بخوری آب ...

عههه من نميدونستم كلي قرص ودارو خوردم همشون هم بي تاثير چون بچه كوچيك دارم بايد غذا هميشه اماده باشه وهركاريم ميكنم بو بازم ميخوره شده ٣تاماسك زدم بازم حالم بدشده خيلي سخته خيلي خدا خودش كمك كنه بهمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه من نميدونستم كلي قرص ودارو خوردم همشون هم بي تاثير چون بچه كوچيك دارم بايد غذا هميشه اماده باشه ...

منم خیلی عذاب کشیدم انقد سرفه میکردم قفسه سینم درد میگرفت رعایت کن ایشالله بهتر میشی اگه فصلی باشه الرژیت یه دوره ای شدیده بعد بهتر میشی

اسی ممکنه به گرده گیاه و درختم حساس باشی اینارم دریاب اگه گیاهی داری جای دیگ بزار

شنیدم شیر داغ با کمی  زردچوبه برای  سرفه خیلی خوبه میخوای یه تحقیق کنین استفاده کنید انشالله جواب بده 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤