2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح گریه کردم و غصه خوردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 80 پست
بخدا گفتن نداره این چیزا شما که منو نمیشناسی بخوام تعریف از خود کنم ولی خونه ی خودش جای پایین شهره، ...

این کارا اشتباه خودت بوده 

میگفتی خونه پایین شهرشو به جا مهریه بزنه به اسمت 

اثاث ها رو هم میذشتی خودش بخره 

دیگه رو نکن چقدر داری

نه عزیزم کاملا غریبه هیچ نسبتی باهم ندارن شوهر قبلیم کلا واسه یه شهر دیگه بود این هم شهری خودمونه

خودت به شدت به مشاوره احتیاج داری اصلا ارامش نداری باید بری وگرنه بادروغ نگفتن شوهرت مشکلات حل نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارا اشتباه خودت بوده میگفتی خونه پایین شهرشو به جا مهریه بزنه به اسمت اثاث ها رو هم میذشتی خودش ...

آره عزیز اشتباه از من بود 

همه چیو از روز اول ریختم زیر دستش 

دیگه نمیخوام اون احمق سابق باشم 

انگار شدم نردبان ترقی این آقا 

ده ماهه ازدواج کردیم زندگیش زیر و رو شد 

خانوادش، برادراش میان میبینن باورشون نمیشه یهو شد این وضع و روزش 

اون وقت خودش به جای اینکه قدر دان باشه، محبت شو توجهشو روز به روز بیشتر کنه در جواب معرفتی که دارم واسش میذارم،. هر روز به نحوی اشک منو درمیاره و از زندگی سیرم میکنه 

احمق بودم از بس رفت و آمد من خام شدم فقط سه بار خواستگاری رسمی اومدن مامانش بار آخر میگفت من تا انگش ...

عزیزم حالا یه گهی خورده از این فیلما و عکسا اکثر مردا میبینن  

اون فیلمم  مال قبل بودنش با شما هست  و ازسر خریتش شاید پاک نکرده  .

دلتو چرکی نکن ولی خب پولاتو بی حساب کتاب دیگه خرج نکن.

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
عزیزم حالا یه گهی خورده از این فیلما و عکسا اکثر مردا میبینن اون فیلمم مال قبل بودنش با شما هست و ...

از چشمم افتاده 

من خیلی قبولش داشتم، خودش اون جایگاهی رو که داشت خراب کرده 

دست خودم نیست، بخدا دیشب باهام رابطه داشت عذاب بود واسم هیییییچ حس خوبی بهش نداشتم 

از چشمم افتاده من خیلی قبولش داشتم، خودش اون جایگاهی رو که داشت خراب کرده دست خودم نیست، بخدا دیشب ب ...

زمان بگذره درست میشه همه ازاین لحظات داشتن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
فاصله طلاقت با این ازدواج چه قدر بود؟ چرا ازخواسته هات گذشتی ؟ از کار از دانشگاه از موقعیت مالی خوب ...

یک سال و خورده ای بود طلاقم تا این ازدواج

چون گفت دوست ندارم درستو ادامه بدی دوست ندارم شاغل باشی منه احمقم گفتم چشم 

حتی پیاده روی میخوام برم دلش راضی نیست 

میگه نرو تنهایی بذار باهم بریم 

کلا ایده آلش اینه من بشینم خونه بیرون نرم یا با خودش برم 

حتما همین کارو میکنم خودم تباه شدم که یکی دیگه زندگیش آباد بشه ولی دیگه ادامه نمیدم دیگه از امروز حا ...

ازگفته هات معلومه که خیلی مهربان وخوش برخوردی ودلی صاف وبی کینه داری وازدل خودت دیگران میبنی.عزیزم همه مث خودت صادق وپاک نیستن.

فراموش نکن خوبی که ازحدبگذردنادان خیال بد کند

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
ازگفته هات معلومه که خیلی مهربان وخوش برخوردی ودلی صاف وبی کینه داری وازدل خودت دیگران میبنی.عزیزم ه ...

عزیزمی 

نظر لطفته دوستم 

بله واقعا خوبی نباید از حد بگذره 

همه آدما جنبه ی عزت و احترام و بزرگ شدن ندارن 

یک سال و خورده ای بود طلاقم تا این ازدواجچون گفت دوست ندارم درستو ادامه بدی دوست ندارم شاغل باشی منه ...

هرانسانی که یه بارشگست بخوره دلش نازک وبی تحمل میشه ودیگه تحمل دعواودردسررونداره.درسته؟؟

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.