2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح گریه کردم و غصه خوردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 83 پست
فداتشم خیییلی درمانده شدم 😭😭😭😭😭😭بابام مریض احواله،. چند دوره شیمی درمانی شده همش جلوی بابام تظ ...

دیگه بهش باج نده جانم. بنظر من سعی کن بی تفاوت باشی بهش کاملا سخته نمیشه اما شدنیه. اینجوری بیشتر میاد سمتت. و دست ورمیداره از کاراش. خودتو نابود نکن بخاطرش. هیچ پولی ام بهش نده. و نذار بفهمه از طلاق میترسی بخاطر حرف مردم‌.  بگو برام جدا شدن ازت کاری ندارم منتظر یه جرقه ام فقط. پس از کارای کثیفت دست وردار

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی عزیزم وقتی شوهرت دید که تو از دیدن اون عکسها وفیلم  ناراحتی اظهار پشیمونی کرد؟

بهتره که برای آرامش خودت اول با یه مشاور باتجربه مشورت کنی و بعد با شوهرت برید پیش همون مشاور  

چشم مهربون از همه ی هدف هام دست کشیدم ب خاطر این آدم من برای دکترای حقوق بورسیه شدم و نرفتم شاغل بود ...

یه پسری بود خیلی دوسش داشتم..با هم رفتیم مشاوره..تو ده جلسه چنان زیر و بمشو در اورد که دیگه ازش متتفر شدم...عمرا اگه می تونستم تنهایی به این شناخت برسم....مشاور می گفت تو ازدواج اول چشماتونو خوب باز کنید..مهم اینه که معیارا رو داشته باشه‌‌. و فقط،کافیه ازش بدتون نیاد..بعدش با محبت دلتونو به دست می یاره...

این ها رو گفتم که اگر توصیه به طلاق گرفتی از،مشاور و خواستی دوباره ازدواج کنی مد نظرت باشه..اما ان شاءاله که مشکلت حل بشه و همین زندگیت پایدار بمونه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چه نمک نشناس

بخدا گفتن نداره این چیزا 

شما که منو نمیشناسی بخوام تعریف از خود کنم 

ولی خونه ی خودش جای پایین شهره، قدیمی، محل خلافکار 

من بهش گفتم واقعا نمیتونم اونجاها زندگی کنم چون همیشه جای بالای شهر بودم، گفت پول ندارم خونمو عوض کنم گفتم اشکال نداره بریم تو خونه ی من زندگی کنیم 

کلی وسیله خریدم، از مبل و تخت دونفره و تخت خواب واسه بچه ها بگیر تا چیزای کوچیک 

توی قسط و وام هایی که داره هرماه کمکش میکنم 

ماهی 20 میلیون درآمد دارم همممممشو دارم توی این زندگی خرج میکنم 

بابام بنده خدا هزینه ی مدرسه ی بچه ها، سرویس بچه ها، کلاس های متفرقه ای که میرن، پول تلفن خونه و قبض برق و... میده 

انقدر بهمون میرسه از گوشت و مرغ و ماهی و برنج و آجیل و.... هررررچی می‌خرن سهم ما رو هم میاره 

خونمون توی یک مجتمع هست با بابام اینا 

هرچی می‌خره سر راه اول سهم ما رو میاره 

شوهرم خواست ماشینو عوض کنه من 250 میلیون کمکش کردم 

اصلا همه ی اطرافیانش بهش میگن چقدر خوش شانس بودی گیر این خانواده افتادی 

اما خودش نشون داد خیییلی بی لیاقته و من نباید همه چیمو بذارم پای این مرد 

سلام عزیزم من همیشه تاپیکای شما رو میخونم بنظرم خدا دوستت داشته که از این آقا بچه دار نشدی بنظرم هرچ ...

فدات بشم مهربون 

آره خدا میدونه چقدر عذاب وجدان دارم در برابر پسرم 

من میخواستم زندگیش بهتر بشه 

گند زدم😭😭😭😭

خیلی وقتا واسه اینکه پسرم غصه نخوره لال میشم حرفی نمیزنم 

فردا داریم میریم مسافرت 

من خودم که دل و دماغم هییچی ندارم 

از بس پسرم ذوق میکنه میخوام برم 

طفلک چند روزه وسایلشو جمع کرده به دوستای همکلاسیش گفته میخوایم بریم کیش چند روز نمیام مدرسه،  دلم نیومد کنسلش کنم فقط به خاطر پسرم و پسر شوهرم 

وگرنه با این آدم دیگه هیچی به من خوش نمیگذره 

با همه ی وجودم بهش کینه دارم و مسبب حال بدو غم و غصه هام میدونمش

من نفهمیدم بچه واسه جفتتون هست یا واسه ی نفر

عزیزم از ازدواج قبلیم من یه پسر 11 ساله دارم که با خودمه 

شوهرمم از ازدواج قبلیش یه پسر 11 ساله داره که اونم با ماست 

4تایی باهم زندگی میکنیم 

یه پسری بود خیلی دوسش داشتم..با هم رفتیم مشاوره..تو ده جلسه چنان زیر و بمشو در اورد که دیگه ازش متتف ...

من از خدامه جدا بشم با پسرم مثل قبل توی همین خونه با آرامش زندگی کنیم، سرکار برم و.... 

ولی چه کنم که طلاق برای بار دوم از نظر جامعه و اطرافیان من یعنی فاجعه 😭😭😭😭

دیگه بهش باج نده جانم. بنظر من سعی کن بی تفاوت باشی بهش کاملا سخته نمیشه اما شدنیه. اینجوری بیشتر می ...

اتفاقا از دیشب همینا توی ذهنمه 

گفتم ازین به بعد واسه خودم خرج میکنم، دیگه من مسئول قسط و وام و کم اوردنای تو نیستم 

خیلی سخته برام، ولی میخوام بود و نبودش دیگه مهم نباشه برام 

من خیلی دلسوز بودم واسش جاهایی که خانوادش بهش پشت میکردن به من پناه می‌آورد 

ولی آدم بی لیاقت و نمک نشناس خوبارو از خوب بودن پشیمون میکنه 

عزیزم از ازدواج قبلیم من یه پسر 11 ساله دارم که با خودمه شوهرمم از ازدواج قبلیش یه پسر 11 ساله داره ...

اسی به نظرم این ادم درست نمیشه چون یکبار هم طلاق گرفته بوده باید ادم میشد ولی نشده 

فقط سفت و سخت جلوگیری کن حامله نشی 

به نظرم این زندگی درست نمیشه چون شوهرت قصد اصلاح خودشو نداره شما ک مشکل مالی نداری راحت میتونی جدا بشی و مستقل

حرف مردم هم به جهنم وقتی خودتو بچه ات دارین نابود میشین 

اتفاقا از دیشب همینا توی ذهنمه گفتم ازین به بعد واسه خودم خرج میکنم، دیگه من مسئول قسط و وام و کم او ...

بندازش بیرون از زندگیت

شما ک مشکل مالی نداری چرا باید چنین زندگی داشته باشی؟ خودش و بچه اش رو بنداز بیرون 

این خرج ها رو برای رفاه خودت و بچه ات کن اون هم در خانه ای ک اساسش و ارامش داشته باشی 

همینکه تمکین اش میکنی و جلوش غذا میذاری باز لطف و محبته  

حرف مردم به درک یه فکری به حال جوونیت و اینده ات کن 

اسی عزیزم وقتی شوهرت دید که تو از دیدن اون عکسها وفیلم ناراحتی اظهار پشیمونی کرد؟بهتره که برای آرام ...

همش میگفت هیچی نیست، احمق نزن خودتو، اینا واسه گذشته بوده، هیچی نیست، تو مریضی، اصلا تو شک داری به من، اصلا دنبال بهانه بودی یه چیزی از گوشیم پیدا کنی 

من چندتا زدم تو گوشش 

میگفت نفهم چرا زدی تو گوشم هیچی نیست، آروم باش، من دوستت دارم و.... 

نیمه های شبم به زور اومد رابطه برقرارکرد من در حال گریه بودم همش باورت میشه؟ ولی ادامه داد تا ارضا شد و خوابید 

منم تا صبح از فکرو خیال و گریه و غصه بیدار بودم 

بخدا گفتن نداره این چیزا شما که منو نمیشناسی بخوام تعریف از خود کنم ولی خونه ی خودش جای پایین شهره، ...

وا شوهرو میخاستی چیکاررررر این وسط ...

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
اسی به نظرم این ادم درست نمیشه چون یکبار هم طلاق گرفته بوده باید ادم میشد ولی نشده فقط سفت و سخت جل ...

پسرم دوسه بار گفته مامان جداشو، قبلا زندگیمون قشنگ بود آرامش داشتیم این آدم به درد نمیخوره 

راستم میگه بچم 

این درست بشو نیست

به خاطر خانوادم نمیتونم جدا بشم 

بابام خیییلی غصه میخوره 

به جون بچم نمیخوام فخر فروشی کنم ولی خانوادم سر شناسن توی شهرمون، خیلیا می‌شناسن مارو، نمیخوام باز بیفتیم سر زبونا 

بابام اینا با این موافق نبودن 

انتخاب خودمه 😭😭😭😭😭😭

میگفتن هیچیش به تو نمیخوره، در شان تو نیست اصلا 

ولی یه زبون چرب و نرمی داره،. خامم کرد منم باورش کردم 

فکر کردم واقعا عاشقه واقعا میتونه تکیه گاه باشه 

ولی تو زرد از کار درومد 

من فقط به خاطر بابام دارم باهاش زندگی رو ادامه میدم 

نمیخوام بابام دوباره غصه بخوره و درگیر بشه به خاطر اشتباه من 

وا شوهرو میخاستی چیکاررررر این وسط ...

احمق بودم از بس رفت و آمد من خام شدم 

فقط سه بار خواستگاری رسمی اومدن 

مامانش بار آخر میگفت من تا انگشتر دست عروسم نکنم نمیرم