خودم این تصمیم رو دارم. نمیدونم تا کی ولی حالا حالاها قصد ازدواج ندارم. ۲۱ سالمه. هم برای اینکه دوس دارم درسم رو ادامه بدم و از اون مهم تر یکی دیگه رو دوست دارم. قلبم پیش کس دیگه اس. خدا خدا میکنم برگرده ولی حتی اگرم برنگشت بازم خیال ازدواج ندارم چون مورد خوب پیدا نمیشه... تنها چیزی که میترسونتم تنهاییه ولی چون شاغل هستم فکرکنم بتونم سر خودمو گرم کنم
شما چی؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من 19 سالمه از یکی خوشم امد ک میگفتم اگ اون بیاد الان قبول میکنم ولی ک کراش از دور بود فقط ک دیگ قابل دسترسی نیست تصمیم دارم تا23
24بمونم
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
کار خوبی میکنی ازدواج نکن من کردم پشیمونم چون دلم پیش یکی دیگه بود الان که متاهلم خیلی پشیمونم و همش بهش فکر میکنن
فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
کار خوبی میکنی ازدواج نکن من کردم پشیمونم چون دلم پیش یکی دیگه بود الان که متاهلم خیلی پشیمونم و همش ...
چندوقت بعد جدایی از اون ازدواج کردی؟
چرا ازدواج کردی؟ همسرت چی داشت که جذبت کرد؟
سنت كمه بذار دو سه سال ديگه واسه ازدواج نكردن تصميم بگيرالانم اگه موردي پيدا شد اشنا شو تا تجربه كسب ...
اخه اصلا مورد خوب پیدا نشده