2777
2789
عنوان

صورتم سوخت 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیر سرم‌ مخصوص بود

احتمالا حساسیت داشتی بهش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همین بلاسر من اومد کرم مو بر رو باید چند روز قبل بزنی و باید بگم متاسفانه کاری نمیشه کرد

ارایشگر و داروخونه‌ایه احمق گفتن از شب قبل بزن 😭😭😭 خوبم‌ شیو نشد تازه 

الان ارایش پوستمو بدتر میکنه؟ 

دوستان من نمی‌دونم کالاندولا یا زینک بزنه خوبه براش ؟

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

به چرتو پرت گفتنای مردم توجه نکن!

من قبل عروسی داییم بند انداخته بودم صورتم پر جوش و قرمز بود رفتم ارایشگاه صورتمو میکاپ کرد انگار نه انگار صورتم جوش و قرمزی داشته، کاملا صاف صاف کرد صورتمو.

برو هیچ مشکلی پیش نمیاد

میکاپ آرتیست خوب کار رو در میاره ولی آخه مو بر برای جای دیگه داداشم استفاده می‌کرد کیست داشت فکر نکن ...

کرم موبر برای صورته😐

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

اگه وقتت زیاده اب خیار با گلاب بذار فریزر یخ زد بزن رو صورتت اگه وقتت کمه ژل آلوئه ورا خیار سیب زمینی یا گلاب سرد بزن رو صورتت یکم که التهاب کم شد یه تیکه یخ بزن رو کل صورتت و بعدش آبرسان بزن .اگه زینک اکساید داری یه لایه بزن رو صورتت بعد چند دقیقه بشور 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
میکاپ آرتیست خوب کار رو در میاره ولی آخه مو بر برای جای دیگه داداشم استفاده می‌کرد کیست داشت فکر نکن ...

کرم موبر برای صورته😐  

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

به چرتو پرت گفتنای مردم توجه نکن!من قبل عروسی داییم بند انداخته بودم صورتم پر جوش و قرمز بود رفتم ار ...

میگم چون سوخته و التهاب داره ارایش بره روش بدتر نشه

پوستم شدیدا حساسه 😓 احمقا گفتن شب قبل کرم موبر بزن