2777
2789

پنج سال پیش هیچی نمیزدم و ارایشم پنکک میزدم صورتمو با صابون لوکس میشستم پوستم صاف و شفاف بود ولی سه سال پیش خونمونم که عوض کردیم صورتم جوش زد رفتم داروخونه محلول و پن داد و تا همین امروز استفاده کردم الان صورتم لک افتاده و فک میکنم واسه پن شستشویه😭ولی وقتی پن میزنم دیگه جوش نمیزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما استفاده میکنی؟؟

تا حالا شامپو بدن کرمی امتحان کردی؟

دکتر به من گفت این شوینده ها همش الکیه شامپو بدن کرمی از همه بهتره

هفته ای یبار هم شامپو بدن اسکراپ که لایه برداری ملایم هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تا حالا شامپو بدن کرمی امتحان کردی؟دکتر به من گفت این شوینده ها همش الکیه شامپو بدن کرمی از همه بهتر ...

شامپو بدن برای صورتم؟؟نه استفاده نکردم ولی این ماه دو تومن هزینه روتین جدیدی کردم ولی صورتم جوشای زیر پوستی و بزرگ زد حالم بهم میخوره از تبلیغای مسخره فوم و ژل نمیدونم چی بزنم😭

شامپو بدن برای صورتم؟؟نه استفاده نکردم ولی این ماه دو تومن هزینه روتین جدیدی کردم ولی صورتم جوشای زی ...

من که از پارسال که دکتر بم گفت شامپو بدن کرمی اوه مدل کاراملی گرفتم هر شب می شورم

هفته ای یبارم شامپو اسکرابی 

پوستم شکر خدا مشگلی نداره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
وای جدی پس برم بخرم چه مارکی و چه رنگیه مال شما؟دخترتون بزرگه مثلا هیجده به بالاعه؟؟جوش نمیزنه صورتش ...

شامپو بچه ی فیروز زرد رنگ ، دخترم ۱۰ سالشه و الان یکساله جوش بلوغ میزنه رو پیشونیش و شقیقه هاش ، د‌کتر بهش پن داد بهش نمیساخت بدتر جوش میزد الان خیلی کمتر شده