2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
ولی شلوغ بود

رادین که همش داشت میدوید میگفت ولم کنید

دستمم نگیرید هر کاری میخام بکنم

تو لابی هتل و تو رستوران دائم یکیمون باید میدویدیو دنبالش

اونم همش راه میرفت و حرف میزد

رادین کلا خیلی حرف میزنه

فراز هم همینجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح همگی به خیرررررررررر
شاپرک جان یادم بچگیم اقتادم سوار اتوبوس میشدیم تا میدیدم اتوبوس خلوته صد دفعه جامون رو عوض میکردیم از اون صندلی به اون صندلی
الانم قضیه تاپیک ما شدهههههههههههه درضمن من متعلق به همه شماهستمممممممممممممم
فهمیه ایستادن حدیث خانمی مبارک درمکورد تورکردن طاها کلوچههم کلی حرف زدم جواب ندادیهااااااااااا
گفتم خوبالکیالیکی پسر خوشگل تاپیک روبرایس دخترت تورزدی خداروشکر دخترندارم وگرنه سر طاها گیس وگیش کشی میشددد

درمورد شله زردم باید بگم من نذر دارم روز تولد امام حسن بپزم آخر پارسال نه سال قبلش روز تولد من با روتولد امام حسن یکی شد منم با خودم نذر کردم اگر خدا یه بچه صحیح وسالم بهم بده منم هرسال این موقع شله زرد بپزم به امام حسن گفتم کادو تولدم باشه اونم بهم داد دیگه
میدونید که من برای بچه دار شدن خیلی مشکلات داشتم قبلاز پرهام دوتا تلفات دادممممممممم
پرهام رو با نذرونیاز از خدا گرفتم الانم هنوز یک عالم گوسفند نذردارم که نکشتم تا حالاهم 3 تا براش کشتیم
بچم چوپان میشه آخررررررر

سرور جان قربونت خیلی باحالی راست میگی من باید برم آرایشگلاه ابروهام سه منه
صوفی صوفی میکشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت رمز رو قبول نمیکنه پس چرا من عکس دوقلوی پسرمو میخوامممممممممممم

سمانه مبارکه خریدای کیمیا گفتی براش پالتو خریدی دلم شدیدا دختر خواستتتتتتتتتتت

سارا جان زیارت قبوللللللللللللللللل
نینی چطوره ؟ اسم انخاب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر این کاترو دوست دارمممممممممم که نگو

بچه اها پرهام همچنان مشک لداره دیگه دارم به این تنیجه میرسم سر خود بهش آنتی بیوتیک بدم گور بابا دکتر
سارا جان من مامان نزدیکه و میاد خونمون خدا رو شکر
درک میکنم که چه حالی داری همش دعا میکنم خدا کمکت کنه

سحر جان خوبی ؟ پرهام خوبه ؟ چه کادو تولد خوبی گرفتی . خدا برات نگه داره. ببین همکار من بچه اش 10 روز از فراز کوچیکتره و مدتهاست که شکمش روزی 6-7 بار کار میکنه هزار تا آزمایش هم دادند و به این نتیجه رسیدند که مشکلی نداره و مال دندونه و خودش بعدا برطرف میشه سرخود دارو نده عوارض داره
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
درمورد حرف زدن فکرکنم پرهام عقبه درحالیکه درمورد راه رفتن خیلی سریع سر سیزده ماهگی پا شد دویددددددد
چاردستوپا هم فقطه دوهفته رفت الان هرکاریش میکنم بگه مامان وبابا فقط یه چیز میگه اگه گفتینننننننننننننن
مامانم راه میره به پرهام میگه جییییییییییییگر جییییییییییگر
پرهام هم با خودش میگه جی ار - جی ار میگم بگو بابا با یه حالت بامزه ای میگه جی ار
راه میره بازی میکنه با خودش میگه جی ار
همین و بس
جااااااااااان

فدای جی ار گفتن پرهام

سرور جان لطف داری شما

منم آرزوم بود مامانم نزدیکم باشه

ولی نمیتونم نزدیکشون خونه بگیرم

یعنی از نظر مالی تحت فشاریم

و امکانش رو نداریم

یه وقتایی میگم برم نزدیک مادر شوهرم

ولی همسری قبول نمیکنه

میگه هم محل کارت دور میشه

هم دوست ندارم رادین تو اون محلات شلوغ بزرگ بشه

سلام سرور جان
شوشو میگه با بچه وساک سختته با مترو بری - متروب هم=خونه مانزدیکه هاااااااااا ولی میگه باید خط عوض کنی سخته
من تا حالا پرهام روسوار متور نکردم - یعنی کلا من تنهایی با پرهام فقط با آژانس رفتم بیرون همین
فکر کنم این دفعه هم باید با آژانس بیام خونتونننننننن