2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 58013 بازدید | 2203 پست
تو مثل خودمی....چه پادکست هایی گوش میدین؟

رادیو راه دکتر شکوری❤️

بی پلاس علی بندری💚

رواق

این سه تارو کانالهاشون رو دنبال میکنم،اگه کسی مورد خاصیم معرفی کنه گوش میدم

به جز اینا،کتاب صوتی و سخنرانی یا فایل های روانشناسی و تربیت کودک هم زیاد گوش میدم

کلا وقتی نقاشی میکشم همزمان یه چیزیم گوش میدم،

تو تلگرام کانال تربیت آرمانی هم سخنرانی های تربیتی خوبی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من چند وقته خاموش این تاپیک و تاپیک پربازدید مینیمالیست شدن رو دنبال میکنم خداروشکر میکنم که وسایل زندگیم الان خیلی خلوت شده ولی فقط درمورد لباس هنوز نتونستم مینیمال بشم فقط دوس دارم بخرم.

قبلا از هر چیزی خوشم میومد میگرفتم ولی الان خداروشکر حداقل سعی میکنم لباسای بیسیک و هدفمند و با توجه به سنم بگیرم که بتونم همه جا بپوشم و لباس بلااستفاده نداشته باشم.

فقط دوستان اگه میشه راهنمایی کنید من یه سری لباس رو که زیاد هم بود  دادم به کسی که میشناسم و الان خیلی حالم خوبه ، البته این کارو هر چندماه یکبار انجام میدم و مطمینم اون شخص هم خوشحال میشه.

فقط دوسه دست لباس مجلسی دارم کع خیلی نو و تمیزن هرکدوم یکبار استفاده شدن چندباری گذاشتم داخل دیوار فقط چندتا مزاحم پیام داد نمیدونم چطوری بفروشمشون ، خیلی ارزون گذاشتم که فروش بره ولی واقعا نمیبرن نمیدونم چرا؟

شما تجربه ای ندارید؟

برنامه کمدا هم که کاربرای جدید اصلا بالا نمیره که کسی لباسارو ببینه و بخره 

سلام دوستان 

ما بعد یه سال تونستیم خونه مادرمون بیاییم

بعلت شغل همسرم یه ساله نتونستیم بیایم

این مادر کابینتهاش پر از ظروف و ....اینقدر بهم ریخته و لنگه به لنگه

بشقابهای دم دستی  از هرکدوم ۲تا الی ۳تا 

لیوانها ۵رقم مجموعشون ۱۶تا 

مادرم این دم دستیاشن ولی دلش نمیاد بندازه قبلا من میدادم به یه بنده خدایی

الان از هرچیزی تک و توک مونده همونام لب پریده و رنگ خراب

کابینتهاش ظروف نو و کامل هم داره از کریستال ،ملامین ،چینی...

و الان۶۰سالشه اصلا دلش نمیاد ظروف مخصوص مهمان یا از جدید هاش استفاده کنه

🤦‍♀️ومتاسفانه بشدت خسیس و آت و آشغال جمع میکنه از بطری و شیشه ترشی و نوشابه و .....

خونه اش خیلی بزرگ و باصفاس

ولی آشپزخونه فقط داخل کابینتها پر وسایل

جراتم نمیشه الانه که اینا رو بزارم دم در 😅

قبلا جراتم زیاد بود.

الان 🤦‍♀️از خدا صبروتحمل میخوام التماس دعا 🫠🙃

مثبت اندیش😇

رادیو راه دکتر شکوری❤️بی پلاس علی بندری💚رواقاین سه تارو کانالهاشون رو دنبال میکنم،اگه کسی مورد خاصی ...

عزیزم راریو راه رو از همین اینترنت هم میشه گوش کرد یا کانال داره؟ راستش حسین ایورا همچین فردی، معرفی کردند گوش هم کردم بدلایلی اصلا خوشم نیومد یک فرد درست حسابی با روانشناسی  درست و حرف دلنشین میخوام

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام دوستان ما بعد یه سال تونستیم خونه مادرمون بیاییمبعلت شغل همسرم یه ساله نتونستیم بیایماین مادر ک ...

به به اولا که دیدارتون  به خیر و سلامتی مبااارکی. بعد یکسال چه صفایی😍💐 دوما اروم اروم راضیشون کنید

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام بچها 

میشه راهنمایم کنید ژیپ کوله پشتیم گیر میکنه راحت باز بسته نمیشه چیکار کنم درست بشه نوعه دوساله دارمش استفاده نشده الان اوردم استفاده کنم ژیپش سفته 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلام دوستان ما بعد یه سال تونستیم خونه مادرمون بیاییمبعلت شغل همسرم یه ساله نتونستیم بیایماین مادر ک ...

عزیزم سخت نگیرید. مهم خونه خودمون است. خونه مامان منم سه طبقه است. طبقه اولشون رسماً سمساری شده. آشپزخونش نگم براتون. دقیقا همین چیزی است که شما توصیف کردی. من چند بار خواستم بریزم دور به دعوا ختم شده. تصمیم گرفتم کاری بهش نداشته باشم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام دوستان عزیزم.

من ظرفی که بشکنه درش هم میندازم بره.

مواد غذایی داخل فریزر همه مال امساله.همه رو استفاده میکنم تا اخر سال

رسید هم نداریم هیچی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم