2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 58943 بازدید | 2237 پست
عزیزم راریو راه رو از همین اینترنت هم میشه گوش کرد یا کانال داره؟ راستش حسین ایورا همچین فردی، معرفی ...

رادیو راه و کلا پادکست هارو از برنامه کست باکس گوش میدم.

شخصی که گفتید رو نمیشناسم،ولی دکتر شکوری حرفاش عامه پسند و قابل فهم و در عین حال از روی تجربه اس،اگر خواستید رادیو راه رو گوش بدید حتما برید از قسمت اولش به ترتیب شروع کنید،

من عاشق فصلای اولشم که سروش صحت و مجتبی شکوری با هم حرف میزدن و مربوط به برنامه کتاب باز بود🥲

برا من خیلی مفید بود ،خیلی از مشکلات بچگیم برام ریشه یابی شد و با خودم دوست شدم💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

✅️✅️✅️موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️رسیدها

رسید نداریم،فاکتور چندتا تیکه وسایل بزرگ خونه رو داریم

و فاکتور طلا ها

پنجشنبه های دلپذیر✨کل خونه رو تمیز کردم همه جا برق بورقی شده✅

ورودی خروجی نداشتیم

از امروز هم ورزش و شروع کردم به امید خدا

بله.این ظرفها سایزبندی دارن.مثلاً من مرغ رو توی ظرف ۱۵۰۰ سی سی میذارمگوشت چرخ کرده رو توی ظرف ۷۰۰ یا ...

آره عزیزم. کامل متوجه شدم. اون قسمت کفکیر چوبی برام جالب بود. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
نقاشی و ورزش=» با اینا زنده ام😄💚نقاشی غذای روحمه،ورزش غذای جسممبنظرم مینیمال بودن یکی از عواملیه ک ...

برای من یکی از اهداف مینیمال بودنم همینه 

برم به علائقم برسم 

❌لایک❌
واقعا لذت میبرم و خداروشکر به موقع با این روش آشنا شدم ❤️ امروز یه استوری دیدم از لیلی (یه ترفند برا ...

ممنونم هایدی جان✨

چقدر ظرف ماست و سینیش ساده و زیباست

از حواشی عکس مشخصه تمیزی و کدوبانویی خانم خونه 

❌لایک❌
رادیو راه و کلا پادکست هارو از برنامه کست باکس گوش میدم.شخصی که گفتید رو نمیشناسم،ولی دکتر شکوری حرف ...

کاش اون برنامه دوباره پخش میشد 

من خیلی کم پیشمیاد تی وی نگاه کنم ولی اون برنامه رو دوست داشتم 

❌لایک❌
کاش اون برنامه دوباره پخش میشد من خیلی کم پیشمیاد تی وی نگاه کنم ولی اون برنامه رو دوست داشتم

توی آپارات هست برنامه کتاب باز، من تازگیا چند تاشو دیدم اتفاقا، غذا پختنی میزارم پلی میشه گوش میدم

یه خبر خوب اینکه 

امروز مامانمو راضی کردم  ظروفی که ترک داره یا لنگه به لنگه شده از هرکدوم ۳تایی مونده رو جدا کنه بزاره خروجی🎊 انشالله تا فردا نظرش عوض نشه

از هرچی تو کابینت داره دست دست ولی دلش نمیاد بیچاره عادت کرده به خسیس بودن که این خیلی بده 🤐

گفتم یگ دم بری بیرون میبینی همه چیات نو شده کهنه هام  تو سطل زبانه بسکه ادم حتی روش نمیشه بده دسته نیازمند 

میگه نه نکنی میدمشون همه رو جمع میکنم فعلا قول داده 😂🤌

مثبت اندیش😇