2777
2789
عنوان

من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 70 پست
من حدودا یساله ک ازدواج کردم دیگ اخرای 18 بودمدیدی اصن ادم ب خونه ی باباش و مجردی نیاز پیدا میکنه

ارعههه واقعا تو خوب بودی من پونزده بودم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣

ایقد بدبخت مامانم شبانه روز گریه کرد ک نکن دختر بیچاره میشی خودت نابود میکنی و ب حرفش گوش ندادم و واقعا پشیمونم برگردم عقب تا ۳۰ سالگی ازدواج نمیکنم راستش اصلا ازدواج نمیکنم ولی اگه مجبور ب ازدواجم بشم کمتر از ۳۰ سال محاله ازدواج کنم 

کجایی هستین شما رسمتونه زود ازدواج کردن؟ 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
رابطت با شوهرت چجوریه؟شوهرت سختگیره؟

رابطه از چ لحاظ؟

سختگیر ک خب بیشتر شوهرا سختگیرن از این لحاظ سختگیره ک دوسداره فقط پیش خوپش باشم مثلا نامحرم چشمش به من نیفته یا اگرم افتاد خودش مراقبم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارعههه واقعا تو خوب بودی من پونزده بودم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣ایقد بدبخت مامانم شبانه روز گریه کرد ک ن ...

ای خدا😅شوهرت چن سالش بود ازدواج کردید؟ 

من کوردم ، ببین ازدواجم دست خودم بود انتخاب خودم بود تازه خلنوادم مخالف بودن...

اره افرین دقیقادلم میخاد فارغ از همه چی یه استراحت کامل داشته باشم و طولانی

عروسی کردی؟

قشنگ میفهمم چی میگی 

من خودم خونه داریو یکی از سختیای ازدواج میدونم

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ای خدا😅شوهرت چن سالش بود ازدواج کردید؟ من کوردم ، ببین ازدواجم دست خودم بود انتخاب خودم بود تازه خل ...

شوهرم ۲۱ بود من ۱۵ 

من شیرازی ام 

منم دقیقا پسر خالمه شوهرم 

ولی خو مامانم خیلی ب پام گریه کرد التماس کرد زود ازدواج نکن ولی خو خر بودم نفهمیدم🤣🤣🤣🤣

الان ک دارم میفهمم خیلی دیره دیگه 🤣🤣🤣

من بعد پنج سال از ازدواجم گذشت بچه دار شدم و الان ده ماهشه دخترم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اره دوماه دیگه یسال میشه ک زیر یه سقفیم..بعد من درسم میخونم با بدبختی چن ساله متاهلی شما؟

اوه پس کارات زیادن حق داری 

من مجردم عزیزم😀

یه مجرد که وقتی به این فکر میکنه که کارای خونه رو باید خودش انجام بده دلش میخواد همچنان مجرد بمونه😂

شوهرم ۲۱ بود من ۱۵ من شیرازی ام منم دقیقا پسر خالمه شوهرم ولی خو مامانم خیلی ب پام گریه کرد التماس ک ...

اخی خدا حفظتون کنه واسه هم

جفتتون کم سن بودید

راضی هستی الان؟

من ک دلم مجردی و از هف دولت ازاد بودن میخاد واقعا این متاهلی چیه ک انقد سخته

اوه پس کارات زیادن حق داری من مجردم عزیزم😀یه مجرد که وقتی به این فکر میکنه که کارای خونه رو باید خو ...

مجردی بابا لذت ببر

من ب دوستامم میگم مجرد بمانید و مجرد بمیرید😅

اصن دفدغه ی شماهاخیلی راحته

مجردی بابا لذت ببرمن ب دوستامم میگم مجرد بمانید و مجرد بمیرید😅اصن دفدغه ی شماهاخیلی راحته

😂😂😂

من خودمم تصور میکنم که در کنار درس بخوام کار خونه هم بکنم واقعا کم میارم 

رشتت چیه شما ؟😀