2777
2789
عنوان

اقدامی ها میشه بیایین

131 بازدید | 8 پست

این ماه سومین ماهی هست که دوفامد ۱۰ مصرف میکنم و هرماخ کمر درد شدید میگیرم چیکار کنم قطع کنم یعنی؟ پلیکیستیک شدید هستم تو اقدامم بدون قرص هم پریود نمیشم سومین ماهی است که سیپروترون کامپاند رو قطع کردم و این قرص رو مصرف میکنم ولی از روزی که مصرف میکنم از فرداش کمر دردم شروع میشه تا دو روز بعد قطعش😭🫣از چی میتونه باشه؟ هرچی نت میزنم عوارض کمر درد نداره

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم خیلی تخصصیه برو دکتر

دکتری که میرم یه شهر دیگه هست درس میخونم وقت ندارم برم 🫣 

انگار مجبورم برم ببینم شنبه میتونم وقت بگیرم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
دوست من تواقدام هستی دارو چی‌میخوری ازاین فولیک اسی داینا هم خودت هم شوهرت ممنون میشم بگی

امگا ۳

ویتامین د ۱۰۰۰

یدوفولیک

دوفامد ۱۰

متفورمین ۵۰۰

من پروژسترون میخورممنم کمردرد گرفتم. عادیه فکرر کنم

آخه خیلی شدیده از دیروزه شروع کردم میخورم امروز یک شروع شده داره بدتر میشه تا وقتی که پریود بشم خوب میشم🫠

پروژسترون رو برای چی میخوری؟ شمام تو اقدامید؟

سه ماهه اقدامم هنوز هیچ خبری نیست

من هزار راه رفتم آخرشم توی ایام فاطمیه از حضرت زهرا خواستم و داد

مشکل شما چی بود؟ 

من سه ماهه اقدام کردم البته سفت و سخت نه ولی سه ماهه دارم دوفامد میخورم