2777
2789
عنوان

من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
اصن زیر یه سقف رفتن با دوران دوستی زمیییین تا اسمونهبرا جدایی دلیل دندون شکن میخاد ؟ یا برم بگم خستم ...

مگه چشه زیر یه سقف بودن؟ دیگه به هرحال تا آخر عمر هم نمیشه مجرد موند. چندسالته

من نمیدونم چرا شماها همه از ازدواج مینالید هم نیاز جنسی برطرف میشه هم عاطفییکیو داری که همیشه باهاته ...

بستگی به شوهر طرفم داره 

اگه خوب نباشه بدرد نمیخوره

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم ولی شما کنار همتون خیلی قشنگ بود کاش مثل قبل بشید

نمیدونم همش زیر سر اون مادرشه حس میکنم دعا گرفته واسم اخه بیخود و بی جهت من سرد شدم هرچقدم اون تلاش میکنه بهترشم نمیشه😐

قبلا یه ازادیه توووپ داشتم ،غذا همه چی سروقت مهیا بود براممشکل الان همش شوهرم نیس من نیاز ب مجردی دا ...

میفهمم چی میگی دلت اون فراغت رو میخواد که خودت بودیو خودت مسعولیتش داره اذیتت میکنه نه؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
نمیدونم همش زیر سر اون مادرشه حس میکنم دعا گرفته واسم اخه بیخود و بی جهت من سرد شدم هرچقدم اون تلاش ...

اره واقعا شاید گرفته باشه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم برای همه این شکلی نیست. من مجردم ولی از هفت دولت آزاد نیستم و یه داداش مجرد دارم که خودش از صد ...

من یه خاهر دارم فقط اون متاهله بعد خانوادم خیلی اهل محدود کردن نیستن مجردی مسئولیت خودت رو دوشته

متاهلی هزار و یک مسئولیت

ازدواج خیلی خوبهولی من همیشه میگم زیر ۲۴ ازدواج نکنینتا میتونین از مجردی لذت ببرین وقتی خسته شدین از ...

هی دنبال شوهر بودم من 

هرچقدم شوهر ادم خوب باشه و نازکش باشه بازم گاهی مجردی بهتره