2777
2789
عنوان

برای پسره این پیام خوبه بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سین نزدم دایرکتو حذف کردم بعد حضوری اومد که نموندم دیروزم آشنای مشترک رو واسطه کرد

به همون آشنای مشترک بگو دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه اصلا مزاحمت نشه   شما میخواستی بگی خودت احمقی

به همون آشنای مشترک بگو دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه اصلا مزاحمت نشه شما میخواستی بگی خو ...

دقیقا

به واسطه بگو اصلا دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه دیگه مزاحمت نشه

همون روز خوب جوابشو دادی دیگه بیخیالش شو

الان اومده معذرت خواهی دو بار 

بعدم آشنا رو واسطه کرد 

همین پیام رو حضوری به واسطه بگم ؟

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

برم این استیکر بفرستم یا بگم در حضور جمع معذرت خواهی کن

نههه اصلا 

مگه عقده معذرت خواهی داری 

تو روابط اجتماعی هم قانون همینه عذرخواهی رو بپذیر 

براش بنویس بسیار خب 

یا بنویس خوشحالم که متوجه اشتباهتون شدید

هم بهتره هم باکلاس تر به نظرمیرسی

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

دوباره اومد محلش ندادم واسطه فرستاد

می‌دونه داره چکار میکنه

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
اره عالیه، قشنگ قهوه ای میشههه👌🏻👍🏻

😂😂درسته 

تو فکرم جلو جمع بگم نمیبخشم ولی میگذرم ازش 😂😂

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

به همون آشنای مشترک بگو دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه اصلا مزاحمت نشه شما میخواستی بگی خو ...

توی دانشگاه توی کلاس بودیم یه بحثی شد من منطقی و رک حرفم رو زدم بعد این پسره ی چندش ترم بالایی هست گفت احمقی دیگه منم نگاش کردم خندیدم گفت چته خوشحالی ، منم گفتم آره چون یه احمق بهم گفت احمق فهمیدم زندگیمو تا اینجا خوب اومدم جلو و احمقانه کاری نکردم چون کارام در نظر احمقا ،احمقانه اس 

این ماجرا بود

وا واسطه چیه دیگهچه سریشیه.ول کن جواب نده

گویا استاد سرزنشش کرده بعدا 

قراره چن سال چشم تو چشم شیم شاید برا همین میخواد بیاد 

دقیقابه واسطه بگو اصلا دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه دیگه مزاحمت نشه

میدونی باهاش رودربایستی داشتم و اون لحظه مثله خلا قبول کردم چون قبلا بهم کمک کرده بود واسطه رو میگم