دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برم این استیکر بفرستم یا بگم در حضور جمع معذرت خواهی کن
نههه اصلا
مگه عقده معذرت خواهی داری
تو روابط اجتماعی هم قانون همینه عذرخواهی رو بپذیر
براش بنویس بسیار خب
یا بنویس خوشحالم که متوجه اشتباهتون شدید
هم بهتره هم باکلاس تر به نظرمیرسی
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
به همون آشنای مشترک بگو دوست ندارم باهاش هم کلام بشم و بهش بگه اصلا مزاحمت نشه شما میخواستی بگی خو ...
توی دانشگاه توی کلاس بودیم یه بحثی شد من منطقی و رک حرفم رو زدم بعد این پسره ی چندش ترم بالایی هست گفت احمقی دیگه منم نگاش کردم خندیدم گفت چته خوشحالی ، منم گفتم آره چون یه احمق بهم گفت احمق فهمیدم زندگیمو تا اینجا خوب اومدم جلو و احمقانه کاری نکردم چون کارام در نظر احمقا ،احمقانه اس