2777
2789
عنوان

برای پسره این پیام خوبه بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست
میدونی باهاش رودربایستی داشتم و اون لحظه مثله خلا قبول کردم چون قبلا بهم کمک کرده بود واسطه رو میگم

خب خودت مستقیم نگو.

به واسطه بگو بهش بگه من عذرخواهی اش رو قبول کردم.و تمام

نههه اصلا مگه عقده معذرت خواهی داری تو روابط اجتماعی هم قانون همینه عذرخواهی رو بپذیر براش بنویس بسی ...

اره اینم خوبه 

ممنونم بابت راهنماییتون

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونه داره چکار میکنه

نمیدونم چون من با پسرای غریبه زیاد حرف نمیزنم فقط تا حالا همین فامیلامون بودن 

حالا موندم چیکار کنم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خب خودت مستقیم نگو.به واسطه بگو بهش بگه من عذرخواهی اش رو قبول کردم.و تمام

باشه همین کار رو میکنم

خب خودت مستقیم نگو.به واسطه بگو بهش بگه من عذرخواهی اش رو قبول کردم.و تمام

همین کارو میکنم ولی دیگه باهاش حرف نمیزنم تا بحث کاری یا درسی باشه 

نمیدونم چون من با پسرای غریبه زیاد حرف نمیزنم فقط تا حالا همین فامیلامون بودن حالا موندم چیکار کنم

دخترم  اگر از من می‌پرسی جواب نده همین!

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
اره بذار بفهمه حد خودشو نگه داره.موفق باشی گلم.چی میخونی؟

ممنونم عزیزم 

پرستاری

دخترم اگر از من می‌پرسی جواب نده همین!

حقیقتا خانما اینجا هم گفتم ولی بعد از دوبار و واسطه فرستادن خودمم معذب شدم سر کلاس 

شاید. بهتره این بار ببخشم

حقیقتا خانما اینجا هم گفتم ولی بعد از دوبار و واسطه فرستادن خودمم معذب شدم سر کلاس شاید. بهتره این ب ...

هر طور صلاح میدونید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
چقدر عالیالهی که همیشه سربلند و پیروز باشی

سپاسگزارم عزیزم😍

مانا باشید❤️❤️

همچنین❤️

ممنونم بابت راهنماییتون 🙏🏼

التماس دعا