2777
2789
عنوان

برای پسره این پیام خوبه بفرستم

351 بازدید | 43 پست

توی کلاس دانشگاه توهین کرد جوابشو شنید حالا اومده معذرت خواهی اینو بفرستم براش یا ممکنه لج کنه بگه به درک 

"سلام 

معذرت خواهیتونو فقط در حضور استاد و دانشجوهای کلاس میپذیرم چون من در حضور اونا توهین شنیدم"

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

نه اصلا جواب نده

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا جوابش و نمیدم

دوبار اقدام کرد پیام و حضور آخرم رفت شخصی که براش احترام. قائلم رو واسطه کرد جوابشو بدم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

سین نزن اصلا

سین نزدم دایرکتو حذف کردم بعد حضوری اومد که نموندم دیروزم آشنای مشترک رو واسطه کرد

سین کن و 👍🏻 بفرست 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

اصلا جواب ندید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه