دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اونا هم دوست دارن نیومدن فحش بدن که از رسوم عجیب صحبت شد شما گارد گرفتی همه هم بهت گفتن اتفاقا چون دوست دارن میگن شما هم بهتره آرامش خودت و حفظ کنی با این تنش ها توی تاپیک ها بیشتر تفرقه می افته
اونا هم دوست دارن نیومدن فحش بدن که از رسوم عجیب صحبت شد شما گارد گرفتی همه هم بهت گفتن اتفاقا چون د ...
اتفاقا چون دنبال تفرقه افتادن نیستم هر تاپیکی در مورد هر قومیتی باشه میگم نظر ندن خود قومیتا میتونن مشکلاتشون حل کنن ما اگر عقل کل هستیم مشکلات خودمون حل کنیم...
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بله دقیقا باید گفته شهمادری که همزمان 3 تا بچشو از دست داده چرا نباید حق جیغ زدن داشته باشه؟چرا نبای ...
اگر منظورت عرباس ک اشتباه فهمیدی همزمان سر خاک نمیزارن زن یا دختر بیاد با مردا.چرا .چون زنها اینجا هم عربها هم لرها خیلی شیون میکنن خودشون رو میزنن لبلساشون تیکه پاره میکنن اونجا نامحرم هست خیلی از اقایون غریبه هستن بخاطر همین اول مردا میرن بعد مردا متفرق میشن خانما میان .نه اینکه حق ندارن بیان