2777
2789
عنوان

همسایه عربمون تو عروسی دخترش شرکت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 62 پست
اخه هرچقدر نظراتتون رو میخونم چیز بدی نمیبینم که ایشون انقد گارد گرفته😐😑

اره ما فقط از ی رسم صحبت کردیم 

اشتباهی نمیبینم 

حتی جامعه شناسا هم اینکارو میکنن 

اره ما فقط از ی رسم صحبت کردیم اشتباهی نمیبینم حتی جامعه شناسا هم اینکارو میکنن

دقیقا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ما فقط از ی رسم صحبت کردیم اشتباهی نمیبینم حتی جامعه شناسا هم اینکارو میکنن

دقیقا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عزیزم چقد تعصب داری چیز بدی ک نگفتن دارن راجب یه رسم صحبت میکنن انقد گارد گرفتن نداره که مطمعنی بختی ...

عزیزم مشکل داری با ما بختیاریا؟!

با افتخار بختیاریم 

باید به شما جواب پس بدم؟!

من رو کل قومیتای ایران تعصب دارم چون همه ی قومیتا رو واقعا دوست دارم و احترام میزارم برام فرق نداره ترک و لر و کرد و عرب و ..

مثل شما نیستم خدا رو شکر☺️

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم مشکل داری با ما بختیاریا؟!با افتخار بختیاریم باید به شما جواب پس بدم؟!من رو کل قومیتای ایران ت ...

یعنی اصلا بحث یه چیز دیگه بود شما تو هر کامنتت گفتی من بختیاریم نمی‌دونم دلیلش چیه ولی انگار مشکلت با بختیاری ها بود 

یعنی اصلا بحث یه چیز دیگه بود شما تو هر کامنتت گفتی من بختیاریم نمی‌دونم دلیلش چیه ولی انگار مشکلت ب ...

عزیزم گفتم که بدونن من همه قومیتا رو دوست دارم☺️

یعنی اصلا بحث یه چیز دیگه بود شما تو هر کامنتت گفتی من بختیاریم نمی‌دونم دلیلش چیه ولی انگار مشکلت ب ...

چ مشکلی دارم من بیام بد خودم رو بگم؟!

کدوم پیام مشکل دار بود؟!

شما برات سوتفاهم پیش اومد

هیچ عقل سلیمی نمیاد بد خودشو بگه☺️

عزیزم گفتم که بدونن من همه قومیتا رو دوست دارم☺️

اونا هم دوست دارن نیومدن فحش بدن که از رسوم عجیب صحبت شد شما گارد گرفتی همه هم بهت گفتن اتفاقا چون دوست دارن میگن شما هم بهتره آرامش خودت و حفظ کنی با این تنش ها توی تاپیک ها بیشتر تفرقه می افته 

اونا هم دوست دارن نیومدن فحش بدن که از رسوم عجیب صحبت شد شما گارد گرفتی همه هم بهت گفتن اتفاقا چون د ...

اتفاقا چون دنبال تفرقه افتادن نیستم هر تاپیکی در مورد هر قومیتی باشه میگم نظر ندن خود قومیتا میتونن مشکلاتشون حل کنن ما اگر عقل کل هستیم مشکلات خودمون حل کنیم...

آفرین شما هم براتون سوتفاهم شده این تاپیک

سوتفاهمی نشده

دلیلی نداره راجع به قومیتا اینجا تاپیک زده شه فضای مجازی درست نیس واقعا

بله دقیقا باید گفته شهمادری که همزمان 3 تا بچشو از دست داده چرا نباید حق جیغ زدن داشته باشه؟چرا نبای ...

اگر منظورت عرباس ک اشتباه فهمیدی همزمان سر خاک نمیزارن زن یا دختر بیاد با مردا.چرا .چون زنها اینجا هم عربها هم لرها خیلی شیون میکنن خودشون رو میزنن لبلساشون تیکه پاره میکنن اونجا نامحرم هست خیلی از اقایون غریبه هستن بخاطر همین اول مردا میرن بعد مردا متفرق میشن خانما میان .نه اینکه حق ندارن بیان

آقا هستم
اگر منظورت عرباس ک اشتباه فهمیدی همزمان سر خاک نمیزارن زن یا دختر بیاد با مردا.چرا .چون زنها اینجا ه ...

واسه مراسم تشییع نیستن دوست عزیز

بعد از مراسم تشییع میرن

وقتی جنازه رو میزارن تو خاک فقط آقایون هستن