2777
2789

خودمو ببخشم چونکه من انسانم درسته اشتباهم بزرگ بوده و سخته بخشیدنش ولی امروز به خودم اومدم دیدم من دو هفته اس دارم مثل ادمهای روانی گریه میکنم خودمو میزنم فکر خودکشی توی سرمه رنگ صورتم کبود شده...

دیگه هیچ نایی ندارم...بچه ی دو سالم با من دیونه شده دیگه مثل اول نمیخنده و خوشحال نیست بمیرم براش

از این لحظه تلاشم برای بخشیدن خودم و طوری نگاه کردن به این ماجراست که منو عذاب نده هر چقدر سخت 😓♥️

اگه راهنمایی یا حرفی برای دلداری دارین بگین 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم دفعه اولته که زندگی میکنی فدای سرت اگه جایی اشتباه کردی

اره زندگی قابل پیش بینی نیست یهو میبینی  از ارامش افتادی توی یه باتلاق که هیشکی نمیتونه نجاتت بده 

خب بگو چرا اینقدر ب هم ریخته ای مگ چیکار کردی اقدام به خودکشی کردی؟بچه تو زدی؟دزدی کردی؟خیانت کردی اینجا ک همو نمیشناسیم بگو چی بوده اینجور ب هم ریختی اون بچه چه گناهی کرده   

خدایا سپردم به تو 
سقط عمدی داشتم و بعدش حالم خیلی بد شد و افکار خودکشی داشتم

عزیزم فدای سرت

حتما دلیل قانع کننده ای داشتی 

هرچی بوده گذشته و فکر کردن بهش چیزی رو تغییر نمیده 

الان رو خودت و آینده کوچولوت‌ تمرکز کن 

خودکشی چیه آخه اصلا به همچین چیزی فکر نکنیااا

تو الان یه فرشته کوچولو داری که نسبت بهش مسئولی 

مطمئن باش زندگیت بهتر میشه دختر خوب 

خب بگو چرا اینقدر ب هم ریخته ای مگ چیکار کردی اقدام به خودکشی کردی؟بچه تو زدی؟دزدی کردی؟خیانت کردی ا ...

تو تایپکای قبلم گفتم بارداری ناخواسته داشتم و توی اون شوک روانی اقدام به سقط کردم و بعدش روانی شدم از حال بد و هنوزم خوب نشدم

خب بگو چرا اینقدر ب هم ریخته ای مگ چیکار کردی اقدام به خودکشی کردی؟بچه تو زدی؟دزدی کردی؟خیانت کردی ا ...

باردار شدم ناخواسته خیلی شوکه بودم و ترسیدم و نتونستم بپذیرمش بخاطر شرایطم و بچه دوساله سقط کردم بعدش انگار روانی شدم حالم خیلی بد شد