2777
2789
عنوان

بعد از دو هفته گریه کردن تصمیم گرفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تایپکای قبلم گفتم بارداری ناخواسته داشتم و توی اون شوک روانی اقدام به سقط کردم و بعدش روانی شدم ا ...

ببین منم البته سنم بالاست و جدیدا با وجود کلی فیبروم و کیست انگار باردار شده بودم بارداری شیمیایی و هنوز با اینک از سرم گذشت بازم هنوز پریود نشدم و اندومترم رفته بالا اعصابم خورده اصلا دلم ب شوهرم نیست وقتی میدونم ابنهمه مواظبیم بازم با اینهمه فیبروم و کیست باردار شدم اینجا خیلیا تو حیرت بچه ن حتما یک راه مطمئن برای حلوگیری باید پیدا کرد چند هفتگی سقط کردی قرصشو گرفتی مزوپریستول؟؟احتمالا دچار افسردگی شدی یک مشاوره برو حتما 

خدایا سپردم به تو 
ببین منم البته سنم بالاست و جدیدا با وجود کلی فیبروم و کیست انگار باردار شده بودم بارداری شیمیایی و ...

هفت هفته بودم اره با قرص بود همون ماهی که ال دی رو قطع کردم برم ایودی بزارم تستم مثبت شد

هفت هفته بودم اره با قرص بود همون ماهی که ال دی رو قطع کردم برم ایودی بزارم تستم مثبت شد

منم دو تا کورتاژ داشتم تا الان شوهرم‌نبگه من صدات میکنم تو حامله میشی   منم میگم شما صدام نکن کلا نمیخوام دیگ تو هم نخواه سرویس شدم بعد بچه دوممون قرار بود وازکتومی کنه نکرد ترسید   زن ک هی نباید فکر جلوگیری باشه 

خدایا سپردم به تو 
منم دو تا کورتاژ داشتم تا الان شوهرم‌نبگه من صدات میکنم تو حامله میشی منم میگم شما صدام نکن کلا نم ...

بخدا قسم من دو سال قرص ال دی خوردم خیلیم عوارض داشت ولی تحمل کردم این ماه همسرم قرار بود جلوگیری کنه که زد به بیخیالی و گند زد به روح و روان من اصلا تحت هیچ عنوان شرایط بچه دوم نداشتیم...شما سقط عمدی داشتی؟

از اینکه همچین کاری کردیم قلبم ب درد میاد 

اره این شوهرا همینن   من پسرم طفلک دو سال نیمش بود یدونه باردار شدم خود ب خود افتاد اونم از بس زعفرون خوردمو فعالیت کردم خمون اولا دو هفته اول آقا بعد اونویقط دخترمو باردار شدم ک دیگ گفتم نمیندازمش حتما خدا خواسته ولی پسرم اونقدر نشد بهش بریم طفلک عصبی شد بمیرم براش یدونه هم اول هزدواج داشتم ک بارداری پوچ بود عزیزم من ی دوست دارم دو تا بچه بزرگش ی دختر ی پسر ول کرده چسبیده ب شوهر دومش هی فرت فرت باردار میشه هی قرص سقط میگیره میندازه دیوونس

خدایا سپردم به تو 
حالا شما ی بار پیش اومده خودتو اذیت نکن انشالله دیگ پیش نمیاد عمدی در کار نبوده دوستومن ک دائم داره ...

میدونی من هماتوم هم داشتم یعنی اگه میخواستم نگه دارم باید استراحت مطلق میبودم که با یه بچه کوچیک نمیتونستم . انگار همه چی منو تحت فشار قرار داد که این غلطو بکنم

میدونی من هماتوم هم داشتم یعنی اگه میخواستم نگه دارم باید استراحت مطلق میبودم که با یه بچه کوچیک نمی ...

فدا سرت خودت   شوهرت خیرات بده و عقیقه کنی بهتره پبج استاد کاوه رو تو یوتیوب ببین خیلی کمک میکنه راجع ب عقیقه گفته 

پبج اینستاش 

ostadkaveh_110

ولی شما بوتیوبش رو برو 

خدایا سپردم به تو 

چقدر خوشحالم از تصمیمت اسی جون 

توهم انسانی قرار نیست هیچکدوممون هیچ اشتباهی نکنیم

همین که بهش رسیدی که اشتباه بوده و میدونی کل راهو رفتی

عزیزم از خدا بخواه بهت ارامش بده و نور مسیرت باشه که اول و اخر هرچیز فقط خودشه💕💕💕💕

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چقدر خوشحالم از تصمیمت اسی جون توهم انسانی قرار نیست هیچکدوممون هیچ اشتباهی نکنیمهمین که بهش رسیدی ک ...

ممنون عزیزم اگه بگم هر روز اندازه یکسال میگذره دروغ نگفتم . اما تلاش میکنم درستش کنم🙂

ممنون عزیزم اگه بگم هر روز اندازه یکسال میگذره دروغ نگفتم . اما تلاش میکنم درستش کنم🙂

از ته دلم از خدا میخوام توی مسیرت توی تک تک قدمات کنارت باشع و ارامش بیاره به زندگیت❤️

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه