2777
2789
عنوان

شما بودید اینو به همسرتون می گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 90 پست
یعنی با این اوصاف برم بگم یکی بهم پیام داده؟حالا خودش نباشه پیگیر میشه

من شوهرتو نمیشناسم ولی باید ناراحتیت رو نشون بدی حالا چه مدلی شوهرت راضیتره خودت بسنج ( چون حساسه میگم اگرنه شما خطایی نکردی که نگران باشی )! ولی چون شکاکه بی گدار به آب نزن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگودوباره بگو چیزی نگفتم درجوابش اما نخاستم چیزیو ازت پنهون کنم میخام حتی این چیزای کوچیکو بی ارزشم ...

اونوقت نمی گه لابد یه چیزی بوده که اینطوری یهو اومدم گفتم؟

من اونطوری که هرکاری کنم بهش بگم نیستم اخه

چرت و پرت همین حرف های مزخرف و ابراز علاقه و.... شوهرم بلاکش کرد و پیامش هم پاک کرد

من نمیدونم از کجا مشخصات منو داره

میخوام بدونم کیه آخه

ولی اگه بگم فکر می کنه جریان خاصی بوده

ممکنه مشکلاتی پیش بیاد زودتر بگی بهتره

میدونی چرا میگم نگم مثلا

فکر نکنه داستانی واقعا بوده

اخه طرف تو پیاماش اسم منو یجوری اورده انگار ۲۰ سال با من بوده 

میدونی چرا میگم نگم مثلافکر نکنه داستانی واقعا بودهاخه طرف تو پیاماش اسم منو یجوری اورده انگار ۲۰ سا ...

مهم نیست بگو شاید خودش باشه ،بدونه بهتره شاید مزاحمت ادامه دار باشه بعدا بفهمه و بگه نگفتی بدتره

و چون من خیلی اهل گزارش دادن نیستم ، نمی گه لابد جریان خاصی بوده که این اومده جلو جلو گفته؟

من وقتی از خودم خاطرجمع هستم همون اول میگم آخه بعد دردسری ایجاد شده میگه چرا همون اول نگفتی شاید دوباره ایجاد مزاحمت کنه