2777
2789
عنوان

پریودی در اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
ممنون گلم هرچی خاست خدا باشه.انشالله هممون ب مرادمون میرسیم هروقت قسمت باشه.شما چنماهه اقدامید عزیز؟

به امید خدا عزیزم،من پنج ماهه اقدامم البته یه ماهش ال دی خوردم به دستور پزشک،این ماه پنج روز عقب انداختم خوشحال بودم گفتم باردارم ولی بازم نشد🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا عزیزم،من پنج ماهه اقدامم البته یه ماهش ال دی خوردم به دستور پزشک،این ماه پنج روز عقب اند ...

منم با این ماه آینده ۴ماه میشه.اشکال نداره عزیزم انشالله این ماه با دست پر و خوشحال بیای خبر بارداریت رو بدی.

ببخشید میپرسم چندساله ازدواج کردید؟

من سه سال و بیشتر طبیعی جلوگیری میکردم چن ماه فقط قرص میخوردم

منم با این ماه آینده ۴ماه میشه.اشکال نداره عزیزم انشالله این ماه با دست پر و خوشحال بیای خبر بارداری ...

من 9 ماهه ازدواج کردم عزیزم،انشالله که هردومون زودتر باردار بشیم،منو خیلی تحت فشار گذاشتن خانواده ها،البته خب سنمم دیگه داره میگذره باید زودتر باردار بشم 36 سالمه

خب خوبه شما انشالله زود نتیجه میگیرید مطمینم

به امید خدا،انشالله باهمدیگه زودتر باردار بشیم،حالا شایدم شما این ماه باردار باشی اگه فردا خونریزیت قطع شد یه بی بی چک بزن انشالله که مثبته🥰