2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 93 پست
اتفاقعا مادرشوهر من خیلی دوسم داره 😂 دامادشو ام دوست داره ولی بقول خودش من فرق میکنم اولین عروسشم خ ...

برا منم فقط تو دوران خواستگاری و نامزدی خیلی دوسم داشت.عقد که کردیم ورق برگشت🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا همینه بیشتر عروس تو سری خور زبون ندار دوس دارن بلانسبت مادرشوهرای خوب ... تو بخاطر ویژگی های خ ...

اره چند ساله زدم به بیخیالی.خوبی بزرگش اینه که نمیاد زیاد البته منم نمیرم الان دوماهه ندیدیم همو.

شوهرم هفته ای یه بار میره اصلا نمیگه با زنت بلند شو بیا

چطور و چرا خودشو کشت وقتی شما یسال با هم بودین؟یعنی میومد خواستگاری شما رد میکردین؟

عزیزم راه دور بودیم و دوست خانوادگی بودیم خیلی صمیمیم بودیم یعنی سالی چندین بار بهم سر می‌زدیم 

ولی تقریبا ۳بار اومدن خواستگاری که پدرم و پدربزرگام راضی شدن برم راه دور کلا هیچ مشکلی با شوهرم یا خانواده اونا نداشتن حرفشون راه دور و خب اینکه پدربزرگم هرکس میومد واسه من می‌گفت نه البته که نظر خودمم نه بود ولی شوهرم !!

من نوه سوگولی خانواده بودم و خیلی عزیز شب عروسیم مردای خانواده آخر شب دم دمای صبح که عروسی تموم شد یجوری اشک میریختن که دیدنی بود فقط🥲

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
برا منم فقط تو دوران خواستگاری و نامزدی خیلی دوسم داشت.عقد که کردیم ورق برگشت🤣

عزیزممم😂😂آره خیلیا اینجورین 

نه من ۳ساله ازدواج کردم هنوز همونه 

عزیزممم😂😂آره خیلیا اینجورین نه من ۳ساله ازدواج کردم هنوز همونه

خب خوش بحالت.

من خیلی پرشور و اشتیاق بودم حتی مامانمم به مادر شوهرم گفت این با بقیه بچه هام فرق  داره اهل رفت و آمده.الان شدم یه دپرس خونه نشین از بس که اینا بی ذوقن 

خب خوش بحالت.من خیلی پرشور و اشتیاق بودم حتی مامانمم به مادر شوهرم گفت این با بقیه بچه هام فرق داره ...

خیلی بده که ذوقت کورشه

اره چند ساله زدم به بیخیالی.خوبی بزرگش اینه که نمیاد زیاد البته منم نمیرم الان دوماهه ندیدیم همو.شوه ...

بعضی مادرشوهرا انگار سنگن

هم سنگه هم حسود.خونه تازه تجهیز کریم هروقت میاد میبینه اصلا نمیگه مبارک باشه.همش ایراد میگیره

من نمیدونم اینجور آدما چرا اصن بچشون پسر میشه که پس فردا اینجوری با عروس رفتار کنن

2810