2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شهریور شروع کردم تا الان یک هفته کار داشتم کلا هیچی نخوندم از امروز دوباره شروع کردم اما همش استر ...

اصلا مهم نیست ... خیلی خوب شروع کردی و زمان نسبتا خوبی هم داری ....‌ برنامه کلی ت چیه ؟ تا کی میخوای کل مطالب رو جمع کنی؟

اصلا مهم نیست ... خیلی خوب شروع کردی و زمان نسبتا خوبی هم داری ....‌ برنامه کلی ت چیه ؟ تا کی میخوای ...

من کنکور زبانم و فرهنگیان دوازدهم این هفته بسته میشه اما خل تخصصی ها مونده همش میترسم نرسم تمومش کنم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
چه کتابایی میخونی؟

اناری دوجلدی فوکس وکب ۱و۲ گرامر این یوز اصطلاح ۱۰۱ رو تموم کردم دارم اروند تون میخونم گریز از متن برا ریدینگ زبان عمومی هم از گاج 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
من کنکور زبانم و فرهنگیان دوازدهم این هفته بسته میشه اما خل تخصصی ها مونده همش میترسم نرسم تمومش کنم

ببین باید منطقی تمرکزتان رو بزاری رو یه سری مباحث برای کنکور ..... دوازدهم رو هم که داری میبندی خیلی خوبه .... نگران نباش ....  فقط استرست رو کنترل کن به کنکور که نزدیک میشیم خواه نا خواه استرست زیاد میشه مدیریت کن

2810