2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش کلیپ میفرسته که مادر فلان مادر بهمان.زن خوب نیست مادر خوبه😅

بله .... من شیرم سر پسرم زیاو بود لباسم خیس میشد هی پیش شوهرم میگفت شیرت خوب نیس بچه چاق نمیشه شیرت روغن نداره شیرت جون نداره ... فقط میخواست بگه من مادر خوبی بودم این مادر نیس خخخخ

نذاشتم که جیغ زدم سر بچه ام با رفتاراشون دارن بچه منو بی اعتماد به نفس میکنن و بچه ها دخترش رو بالام ...

به نظر من زیاد نرو چون شخصیت بچت تازه داره شکل میگیره.نزار اعتماد به نفس بچه بیاد پایین

میخواستی بگی مگه شیر روغن داره.😁سالم بودن بچه که به چاقی لاغری نیست

آخرش شوهرم کلافه شد گدت خیلی نم خوبه مامان ولمون کن دیگه..‌ من طبیعی درد کشیدم ولی رحمم باز نشد دیگه جنازمو بردن سزارین پیش همه میگفت الان خوبه بچه دنیا نمیاد فوری میبرن سزارین .... درصورتی که بیمارستان دولتی بودم اونجام که تا جونت بالا نیاد نمیبرنت کلا همینه عزیزم زیاد انتظار نداشته باش درکت کنه تو احترام بذار فقط شده به اجباد

چون زن ها ذات حسودی دارن و ناخوداگاه یا خودآگاه به زنای اطرافشون حسادت میکنن تو هرچیزی..حتا اگه نخو ...

اوایل شوهرم به مادرم احترام و محبت میکرد مامانش بدش میومد.میگفت چه مادر زنشو میخاد.جلو مامانم😐

آخرش شوهرم کلافه شد گدت خیلی نم خوبه مامان ولمون کن دیگه..‌ من طبیعی درد کشیدم ولی رحمم باز نشد دیگه ...

اصلا تا به حال بی احترامی نکردم.ولی خیلی خود خوری میکنم از رفتاراش.اصلا عروس براش مهم نیست

آخرش شوهرم کلافه شد گدت خیلی نم خوبه مامان ولمون کن دیگه..‌ من طبیعی درد کشیدم ولی رحمم باز نشد دیگه ...

اخی عزیزم خیلی سختی کشیدی.ولی آدمی که تازه زایمان کرده حرف و تیکه بشنوه داغون میشه

اصلا تا به حال بی احترامی نکردم.ولی خیلی خود خوری میکنم از رفتاراش.اصلا عروس براش مهم نیست

اکثرا همینه بیشتر عروس تو سری خور زبون ندار دوس دارن بلانسبت مادرشوهرای خوب ... تو بخاطر ویژگی های خوبش هر چند کم خودتو بزن به بی خیالی فقط راهش همینه

2810