2777
2789
عنوان

داداشم مثل چی میترسه که مامانبزرگم دخترداییم رو ببنده به ریشش

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 63 پست
اسی داداشت خودش کسیو زیر نظر ندارع ؟؟ اگه داره بنظرم علنیش کنید دختره رو ام سفت بچسبید همونو برای دا ...

والا ازش خیلی پرسیدیم

میگه به پیر به پیغمبر من کلا دنبال زن گرفتن نیستم

دوست دارم مهاجرت کنم

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
قدیمیا اصرار ب ازدواج فامیلی دارن بنظرم و فکر میکنن چون دو نفر فامیلن پس باهم مشکلی ندارن و قطعا زند ...

بنظر من صحیح نیست پس فردا حرفی حدیثی

من خودم پسر داییم و پسر عموم خواستگارام بودم رد کردم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ازش خیلی پرسیدیممیگه به پیر به پیغمبر من کلا دنبال زن گرفتن نیستمدوست دارم مهاجرت کنم

عزیزمم 🫠کاش حداقل دوست دختر داشت حالشونو میگیرفتید😂😂الکی چو بندازید داداشت کسیو میخواد خودش

دقیقاامن دلمم واسه دخترداییم میسوزه

ب هر حال اونم دختره احساس داره شأن و شخصیت و غرور داره 

زشته اینجوری انگار خدای نکرده چوب حراج زدن بهش

ب مامانبزرگتون بگین یکی دیگه رو برا داداشتون در نظر دارین و همو دوست دارن... اینجوری قانع نمیشن؟!

یه بار مامانم بهش گفت حسین کلا یکی دیگه رو میخواد

اونم میگفت که نههه دروغ میگه

هیچکی بهتر از مائده براش نمیشه

حیفه و این حرفا

اصلا واسش حرف بقیه مهم نیست

حاضره خودشو بکشه ولی این دو تا ازدواج کنن

فکر کنم داییم یه چیزی پیش این گفته اینم دلش نمیاد دل پسر جونش بشکنه

وای پستای بعدم بخون آخه سر سفره غذا ب داداشم میگه بیا که خوش موقع رسیدی مادرزنت دوست داشته بعد پست چ ...

وای پشماممم

اون تو لول دیگه ای بوده کلا

چرا مردم اینجورین

باز تو خوبه من داداشم یکیو زیر سر داره به شوهرم گفته ولی مستقیم نهبعد زنداییم تو‌جمع زنونه میگه حیف ...

خااک عالم واقعا

به زوررر مبخوان واسه خودشون داماد جور کنن

روان دخترشون داغون میشه اصلا

وای پشماممماون تو لول دیگه ای بوده کلاچرا مردم اینجورین

بخدا قسم دوتا از زنداییام همینجورین 

🤦🏻انگار کیسه دوختن یکی از دختر دایی هام ۲۰ سالشه یکی ۱۵ 

اونی که ۲۰ سالشه خیلی دختر مظلوم و ساکتیه کلا دلم نمیاد هیچی بگم بهش دختر خیلی خوبیه مامانشه که جادوگره 😂🤦🏻

ولی اونی که ۱۵ سالشه زبون دار تره مامانشم که نگم

خااک عالم واقعابه زوررر مبخوان واسه خودشون داماد جور کننروان دخترشون داغون میشه اصلا

آره یکی از دختر داییام و دوست دارم خیلی دختر گلیه همیشه ب مامانم میگم بنظرت زندایی فکر دخترشم می‌کنه که این رفتار هارو انجام میده ؟؟

یه بار مامانم بهش گفت حسین کلا یکی دیگه رو میخواداونم میگفت که نههه دروغ میگههیچکی بهتر از مائده برا ...

بنظرم همین چو بندازید داداشتون کسی دیگه رو میخواد ب همه بگید بزارید به گوش داییتون برسه اون موقع بهتره هیچی نمیتونه بگه چون شما هیچ اسمی روی دخترشون نزاشتید هرچی بگه توهینه ب خودش. چون اونه ک دنبال دامادی داداش شماست 

والا ترسم داره 

دقیقا مثل ماجرای دختردایی شوهرم 

مادربزرگشون دختردایی شوهرمو به پسر اون یکی داییش با زور جادو جنبل داد 

اصلا علاقه نداشتن هیچکدوم 

دختره ۲سال عقد بود 

هی گف من اونو نمیخوام هی کتک خورد جهیزیشو اصلا نرف بازار،مامانش خودش گرف وبه هرطریقی نارضایتی ش رو ابراز میکرد اخرش به زور عروسی گرفتن 

چندماه بعد عروسی،رف خونه پدرش و دیگه برنگشت و طلاق گرف بعد دوسال رفتو اومد 

درواقع ۴،۵سال عمرش هدر شد 

تو اوج جوانی 

همشم مادربزرگشو نفرین میکرد

معتقد به تسلسل 

احتمالا توهم زدی... حالا مادربزرگتو کاری ندارم مادربزرگا از این کرما میریزن.... در مورد داییت گفتم توهم زدی... چون خواهرشوهرکوچیکه منم خیلی به خواهر شوهر بزرگم محبت داشت خیلی رفت و امد میکرد خیلی قربون صدقه ی پسر خواهرش میرفت آخر سر خواهرشوهر بزرگم فک کرده بود لابد محبتاش به خاطر اینه که خواهرزادشو به داماد تبدیل کنه ولی وقتی رفتن خاستگاری جواب منفی شنیدن😁😏

والا ترسم داره دقیقا مثل ماجرای دختردایی شوهرم مادربزرگشون دختردایی شوهرمو به پسر اون یکی داییش با ز ...

ای بابا چه بد 

احتمالا توهم زدی... حالا مادربزرگتو کاری ندارم مادربزرگا از این کرما میریزن.... در مورد داییت گفتم ت ...

آخه اسی میگه تو کل فامیل پخش شده اینکه داییم انگار منتظره