2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 157 پست
میگم که مقصر اصلی مامانته، باید بهش میگفتی حالا که اتاق اونه باید الان برای منم اتاق درنظربگیری

خب این یکی اتاقم مثلا اسمش اتاق منه ولی اتاق همست.

اتاق شخصی خودم نیست. رختخوابا وسایلای خودمو مامانمو مهمون توش هست. همه وسیله هاش فرشاش همه چیش قدیییمییییی. و اتاق شلوغیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با توعه عزیزم خیلی بی منطقه بچه اش نمیاد سمتت؟ بچشو دوست داشته باش اون گناهی نداره

بخدا همیشه با بچش خوب بودم باهاش میخندیدم بهش محبت میکردم حتی با اینکه دلم از مامانش خون بود

2805

من وقتی ازدواج کردم دراور و وسایلم رو به خواهرم دادم،گفت یه کشو رو برای خودت خالی میذارم وقتی میای استفاده کن، من هیچوقت توی اون کشو چیزی نذاشتم، تا خودش وسایلش رو توش چید،فقط تو چمدونن وسایلام اونجاکه میرم

وسایل اضافه رو بذارید اون اتاق ،اونجا که کسی نیس

نمیذاره قبول نمیکنه میخواد اتاقش دست نخورده و مختص خودش باقی بمونه.

حتی کفشای مامانمو هم اتاقش برداشت گذاشت تو این اتاقی که من الان توشم.

من وقتی ازدواج کردم دراور و وسایلم رو به خواهرم دادم،گفت یه کشو رو برای خودت خالی میذارم وقتی میای ا ...

تو بهترین کارو انجام دادی  رابطه خواهر با خواهر مث رابطه مادر با فرزندش اونقد ارزشمنده  

ببخشیدا ولی چه خواهر چندشی داری مادرتم که چی بگم؟ بگو مگه من خواستم بیام که اونو تو الویت گذاشتی؟ من بچه ت نیستم ؟ خدا جای حق نشسته صبرش زیاده اما بترسید از روزی که صبرش تموم شه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

ببخشیدا ولی چه خواهر چندشی داری مادرتم که چی بگم؟ بگو مگه من خواستم بیام که اونو تو الویت گذاشتی؟ من ...

من هر وقت متوجه فرق گذاشتنش میشم و یادم میاد تو بچگی برا اون از جونو دل مایه میذاشت همه چی براش میخرید ولی من باید کلی گریه میکردم تا برام یه چیزی بخره اشکم در میاد.

ببین فرق گذاشتن پدر یا مادر بین بچه هاشون چه تاثیر بدی داره

2810